Gå til hovedinnhold

Barneseng - Dette er barnas topp 5 senger

Er du på jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i, har Bohus samlet årets favorittsenger. Se våre mest populære barnesenger her.

De skal hoppes i, stupes kråke i, forvandles til piratskip og drømmeslott... Og innimellom det skal de faktisk også soves i. Vi tenker selvsagt på en av hjemmets mest trofaste slitere – barnesengen. Hvis du er på leting etter en ny barneseng for ditt barn, kan det være et inspirerende utgangspunkt å se litt nærmere på de populære sengene som vi viser her.

 

Køyesenger har en helt spesiell plass i barns hjerter. Og vi forstår hvorfor, spesielt å sove i «andre etasje» er en herlig opplevelse. Som voksne er vi jo opptatt av at det ikke blir noe

 

Joy finnes også som en halvhøy seng. – Dette er en rimelig og praktisk seng i heltre furu. Den kan kombineres med lekeforheng for de minste, og skrivebord med oppbevaring fra skolea

Komfort

For en liten kropp som skal vokse seg stor, er det viktig med en god madrass som gir optimal hvile under søvnen. Ta gjerne kontakt med en av medarbeiderne våre i butikk, så får du god og trygg veiledning i hvilken madrass som er riktig for barnet ditt.

 

Med plass til venner: Friends seng har plass til ekstra madrass lagret i skuffen, og med enkle grep forvandles enkeltsengen til soveplass for to. – Her er det plass til overnattin

Sikkerhet

Mange foreldre tenker umiddelbart på sikkerheten – sover familiens små trygt i sengene sine, eller er det mulighet for å falle ut eller slå bort i noe hardt? Det er også vi i Bohus opptatt av, og vil at du skal kunne være sikker på at barnet ditt er forsvarlig plassert i sengen sin. – Vi vektlegger at sengene som Bohus selger, er produsert i henhold til gjeldende sikkerhetskrav slik at barna trygt kan bruke produktene og foreldrene kan føle seg trygge, sier Hanne Kristin Utakleiv Lorentzen, som er kategorisjef for soverom.

 

Barnesengen Play skaper sjarmerende barnerom sammen med andre produkter fra samme serie. Møblene har en retrostil med glade farger

Barnesenger som følger barnets oppvekst

De praktiske sidene er et tredje punkt å ta med i vurderingen av barneseng. Spørsmål i den sammenheng går gjerne på om det er oppbevaringsmuligheter, om det skal være plass til overnattingsgjester, og om den kan følge brukeren på veien fra barndom til ungdomstid.

– Bohus er opptatt av å tilby møbler som følger barnets oppvekst, gjerne byggesystemer som gjør at produktene kan bygges om etter hvert som barn vokser og får nye behov. Solide produkter av god kvalitet har den fordelen at de varer lenge og kan demonteres og brukes om igjen, sier kategorisjefen.

Tenk gjennom hvilke behov dere vil ha – dersom det er lite plass til annen oppbevaring, kan det for eksempel være smart å velge en seng med lagringsplass. – Hos oss kan du finne løsninger som gjerne inkluderer både oppbevaring og ekstra liggeplass uten at det tar mye plass på barnerom, som ofte er små, sier hun.

 

Zen Magasin er en fleksibel seng som passer like godt hos en åtteåring som en 18-åring. Den har en praktisk oppbevaringsplass under madrassen, sik at det er enkelt å forvandle sengen fra sofakrok til soveplass om kvelden. En gasslift gjør madrassen enkel å løfte opp. 

Sengens utseende

Siden sengen er det mest fremtredende møbelet på barnerommet, er det selvsagt viktig at den ser fin ut. Og da er det ikke bare dere voksnes smak som teller. Barn er opptatt av rommet sitt og kan ha overraskende sterke meninger om innredningen der. Sett dere ned sammen og bli enige om hvilken barneseng som skal anskaffes, samt øvrige interiørdetaljer og barnetekstil.

– Vi liker å tilby produkter i nøytrale farger, slik at de enkelt passer inn i mange barnerom. Mitt tips er å holde møblene nøytrale, og heller velge farge på vegger og tilbehør, avslutter Hanne.

Alt til barnerommet finner du hos oss!

 

Danske Flexa lager senger som vi blir glade av! Både fordi de er innbyr til lek og moro, og fordi de har en solid og trygg konstruksjon som tåler mye bruk opp gjennom årene. Flexa