Gå til hovedinnhold

Den Danske Designklassikeren

Bohus har den gleden av å presentere Frandsen som ny leverandør i 2018. Frandsen har prydet det danske hjem i 50 år, med høy fokus på design og kvalitet. Nå kan du endelig få flere av lampene hos oss!

BALL

BALL er en ekte dansk designklassisker designet av Benny Frandsen i 1968. I 2018 har Ball lampen 50 års jubileum, og Frandsen feirer denne ikoniske runde lampen.

BALL ble opprinnelig introdusert som en pendel og veggmontert lampe medmagnet og spesielt magnetlampen var en suksess. Lampen ble på 1970-talleten del av de fleste danskers hjem, og har siden den gang hatt plass i alt fra fritidsboligertil barnas rom, eller et annet sted som trenger et godt lys.

«Selv om BALL er 50 år gammel og fortsatt bestselger, betyr det ikke at vi skal slutte å utvikle den», sier Benny Frandsen, designer av BALL.

 

BALL 50 ÅRS JUBILEUM

Gjennom årene har BALL fulgt tidens trender, og lampen har derfor blittprodusert i de ulike tiårenes mest populære farger. Siden 1968 har BALL familien blitt utvidet, men det gjenkjennbare designet er alltid det samme. I dag eksisterer BALL derfor i mange forskjellige farger og modeller, og inkluderer både bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler i utallige farger.

JOB

Den justerbare lampen er både klassisk og praktisk. Kan fås i svart, hvit eller grå farge.

Hitchcock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den minimalistiske serien fra Frandsen kommer i tre varianter; gulv-, tak- og bordlampe.

 

GRACE

Elegant og stilren taklampe kommer i kobber- og sotet glass. Den finnes i to størrelser med diameter på 30cm og 23cm.