Gå til hovedinnhold

Black Friday 2021 – Stort salg på kvalitetsmøbler

Black Friday er den aller største salgsdagen i verden og er selve startskuddet på julehandelen. Black Friday er alltid på den fjerde dagen i november, og dagen etter den amerikanske høytiden «Thanksgiving». Den store salgsdagen stammer altså fra USA og markerer dagen da amerikanske butikker gikk fra røde til sorte tall. Men de fleste mener navnet oppstod i Philadelphia på 1950-tallet da politiet brukte uttrykket for å beskrivet kaoset i gatene som fulgte etter Thanksgiving.

I Norge ble Black Friday for første gang brukt i 2010 av Norwegian Outlet i Vestby. De introduserte den store handledagen i Norge og siden den gang har Black Friday vokst fra år til år. Nå har Bohus og mange flere Black Week, med gode tilbud gjennom hele uken!

Når er det Black Friday i 2021?

Black Friday faller på den 26. november og dermed har Black Friday pågått i Norge i allerede 10 år! Sett på alarm eller legg begivenheten inn i kalenderen, det er store sjanser for å gjøre et kupp både til deg selv eller på julegaver.

Hvorfor skal du handle hos Bohus akkurat på Black

Mange venter til Black Friday med å gjøre de store innkjøpene som en ny seng eller ny sofa. Det er ikke så rart, for det er på Black Friday du kan spare aller mest på de store kjøpene. Vi tilbyr alltid kvalitetsmøbler fra kjente leverandører og merkevarer, som norske Formfin, Signature Collection by Halvor Bakke eller danske Skovby - her er det mange kroner å spare! Er du ute etter nye interiørprodukter som tepper, lamper, vaser, lykter eller puter, så har vi alltid høye rabatter på utvalgte serier og produkter.

Varehusene er klare til å ta deg imot! Black Week

Vi følger myndighetenes råd og tiltak for å beskytte kunder og ansatte mot smitte. Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttets retningslinjer for at varehusene våre skal være rene og trygge for kunder og ansatte, og spesielt under stor pågang som Black Week. Les mer om våre tiltak mot coronaviruset her!

Husk at nettbutikken alltid er åpen!

Lag en Black Friday ønskeliste

Finn dine favoritter allerede i dag og legg dem i ønskelisten! Det gjør du ved å trykke deg inn på varen du liker og trykke på hjertet. Når Black Week starter har du nå full oversikt over hvilke produkter du ønsker deg som er på salg!