Gå til hovedinnhold

10 julegavetips til hele familien i ulike prisklasser

På jakt etter julegavetips som faller i smak hos mottakeren? Her har vi plukket ut presangforslag i tre ulike prisklasser til både små og store i familien. Kos deg med å skrive gaveliste etter at du har tatt en titt på disse godbitene!

09 DESEMBER 2020

Julegavetips til kvinnen i ditt liv

Personlige gaver er veien til kjærestens hjerte. Hold deg langt unna praktiske ting med mindre hun eller han har bedt spesielt om noe nytt til verktøykassen eller kjøkkenet. Finn presanger som understreker at gaven er valgt ut spesielt med din bedre halvdel i tankene.

Under 1500 kr:

Hvis hun er interessert i nordisk design, faller Ball Bordlampe garantert i smak. Danske Frandsens fine Ball-serie finnes også som bordlampe og passer i grunn overalt – i stuen, på soverommet, på hjemmekontoret. Husk å kjøpe med lyspære, slik at hun kan teste gaven med én gang!

Under 1000 kr:

Kunst er en gjennomtenkt og personlig gave som gis fra hjerte til hjerte. Et sikkert valg er Anna Bülows poetiske bilder som mange har latt seg fascinere av.

Under 500 kr:

Trendy og spennende puter fra Kathrine Sørlands's kolleksjon slår sjelden feil. 

Julegavetips til mannen som har alt

Før eller senere skjer det – endelig finner du de perfekte gavene til han som har alt og er umulig å kjøpe gaver til. Et godt tips er å satse på sjarm og ting som setter gullkant på tilværelsen.

Under 1500 kr

Slå til med sengetøy som utstråler maskulinitet og gentleman – selv James Bond ville garantert ha redd opp sengen sin med Bedtime Story-sengesettet designet av Halvor Bakke.

Under 1000 kr

Hva med en eksklusiv og sofistikert vase/isbøtte?

Under 500 kr:

Whisky glass passer både til middagsbordet og hjemmebaren. Det blyfrie krystallglasset med diamantslipt motiv gir borddekkingen et elegant preg.

Julegavetips til foreldre

Foreldre er det egentlig en takknemlig oppgave å kjøpe presang til. De har tatt imot så mange dorullnisser og fjøler opp gjennom barnas oppvekst, at de stort sett er fornøyde uansett. Utfordringer er å finne en gave som de ikke allerede har hjemme...

Under 1500 kr:

 

The Bucket isbøtte/vase, designet av Jan Thomas er en fryd for øyet og passer inn i en mer voksen interiørstil. Vasen er hverdagsluksus, funksjonell og kan benyttes på mange måter.

Under 1000 kr:

Et luksuriøst og lunt lammeskinn kan brukes i sofaen, på soverommet, i bilen, eller ute på terrassen. Med andre ord: Dette er en gave med mange bruksområder og som passer i de fleste interiører.

Under 500 kr:

Oppdater foreldregenerasjonens telyssamling med et stramt, rent og maskulint innslag i funklende koksgrått glass.

Julegavetips barn

På ønskelisten til barna står gjerne leker og andre morsomheter, men den yngre garde er også opptatt av hvordan de har det på barnerommet og blir gjerne gledelig overrasket av å få noe litt ekstra spennende som de kan pynte opp hulen sin med.

Under 1500 kr:

Bodie lekekasse er et perfekt sted å samle lekene etter en dag med hopp og sprell

 

Under 1000 kr:

Hvor finner du oftest lekende barn? Jepp, på gulvet. Gi dem et behagelig teppe som både er lunt å sitte på og pynter opp på rommet. Polina barneteppe er lekent og samtidig såpass nøytralt at det passer sammen med mange ulike fargepaletter og interiører. Og, ikke minst, det er lofritt. Hurra!

Under 500 kr:

Toppen av lykke må være å ha et lekent sengesett, eller en barnekrakk som er en isbjørn eller flamingo.

Shop the look