Gå til hovedinnhold

5 praktiske sovesofaer for liten plass

En sovesofa er et godt valg når du skal utnytte plassen du har på best mulig måte. Enten du trenger sovesofa med sjeselong, en liten sovesofa eller sovesofa med oppbevaring, så kan du få plass, selv i små rom og leiligheter! 

Stay - mange valgmuligheter

Stay sovesofa kan du få i mange ulike oppsett, og alle med myk og god sittekomfort. Velg mellom hjørnesofa, 3-seter sovesofa med sjeselong og hjørnesofa med sjeselong. Sjeselongen kan du selvsagt få på den siden som passer best for deg. Du kan få din Stay sovesofa i flere ulike farger. Uansett hvilket oppsett du velger så har alle Stay sovesofaene en svært praktisk oppbevaringsplass under setet. Her kan du få plass til en overmadrass eller sengetøy og puter. En ekstra nakkestøtte til sofaen vil gjøre favorittplassen enda mer komfortabel, eller kanskje du ønsker en egen overmadrass til liggedelen? Den vil bedre liggekomforten enda et hakk, samtidig som at det blir enda enklere å dra lakenet over selve overmadrassen.

Se alle alle oppsettene du kan velge mellom her!

Jonna - praktisk sovesofa i moderne design

Jonna sovesofa skiller seg ut fra andre sovesofaer med å ha et svært spennende design. Du får den i en skogsgrønn farge i velour - et vakkert blikkfang i stuen! Lengden på sovesofaen er på hele 235 cm og har en sittedybde på 56 cm. Sovesofaen har hele tre bruksområder! Bruk den som sofa, juster ryggen ned til hvilestilling eller slå den ut til en seng. Her har du alt du trenger i én sofa og den er derfor helt ideell for små rom eller små leiligheter! Sovesofaen kan enkelt slås ut til en seng med liggebredde på 87 cm. Denne sovesofaen tar svært liten plass når den er utslått! 

Maxy - sovesofa med oppbevaring

Maxy 2- seter sovesofa gir deg mye sovesofa på liten plass. Med en bredde på kun 158 cm får du en komfortabel dobbeltseng med liggemål på 140x200. Sovesofaen har god sitte- og liggekomfort fordi den har pocketfjærer i både sitteputer og i liggemadrassen. En vaskbar overmadrass som øker komforten og beskytter møbelet er inkludert. Overmadrassen kan oppbevares inne i sovesofaen når din Maxy benyttes som sofa. Maxy lever opp til Hovdens målsetning om å gjøre små rom større og er et ideelt valg når du har behov for en størst mulig ekstraseng som tar så liten plass som mulig! Maxy slåes enkelt ut fremover slik at du sover med hodet mot veggen. Når sengen er utslått krever Maxy sovesofaen 200 cm fra veggen.

Multy - til små og smale rom

Multy sovesofa er en liten sovesofa som er spesielt godt egnet i små og smale rom. Når kun én person skal bruke Multy som seng, behøver den faktisk ikke slåes ut i det hele tatt. Liggelengden er på 200 cm og bredden er på 80 cm. Hvis du ønsker å slå den ut til en dobbeltseng får du en seng på hele 140 x 200 cm. Dette gjøres veldig enkelt ved å løfte setet opp og frem, og bena vil felle ut automatisk. Multy har også pocketfjærer i madrassen, noe som øker liggekomforten! En stor oppbevaringsplass til ekstra dyner eller sengetøy gjør sovesofaen ekstra praktisk. Du sitter også godt i Multy sovesofa, så denne er vel egnet som sofa foran TV'en! Når den brukes som sofa har den en lengde på 216 cm og en dybde på 106 cm. 

Discovery - nær den perfekte sovesofa!

Hovden Discovery er en nær den perfekte sovesofa! Du sitter like godt som i en vanlig sofa, og med et enkelt håndgrep, uten å fjerne verken rygg- eller seteputer, gjøres Discovery om til en komfortabel gjesteseng! Discovery slåes ut fremover i rommet og sengen kommer kun 212 cm ut fra veggen. Du velger selv om du ønsker 140 cm eller 160 cm sengebredde, og lengden er alltid 200 cm. Du kan også velge mellom bonell- eller pocketfjærmadrass; begge er meget komfortable! Med en seng på 140 x 200 cm blir Discovery sovesofa kun 191 cm bred. Når du i tillegg også kan få Discovery som sovesofa med sjeselong eller som hjørnesovesofa med åpen ende, bør valget bli enkelt! Kanskje den mest praktiske sovesofaen for liten plass!

Se alle valgmulighetene her!

Finn din sovesofa