Gå til hovedinnhold

6 smarte løsninger til entréen

Vi viser hvordan du med små grep kan gjøre store endringer i entréen. 

1. Entréen er ofte trang med lite gulvplass. Da er det lurt å bruke høyden i rommet! Heng opp knagger og hyller, eller bruk høye kommoder og skoskap. 

Se alt til entréen her. 

2. Å se seg i speilet før du går ut døren kan spare mye tid. Samtidig gir speilet større romfølelse, skaper spenning og lysner entréen. 

3. Et sted å sitte mens man tar på seg sko er for mange en nødvendighet. Velg en smal benk eller en stilfull stol. Da trenger du aldri slite med skoene igjen! 

Se alle benker og puffer her!

4. Bruk knagger for alt de er verdt! Å bruk veggene er plassbesparende samtidig som det får jakker, luer og skjerf opp fra gulvet. Det gjør støvsuging til en lek!

Se hele utvalget av knagger til entréen!

5. Entréen er det første inntrykket man får av huset/leiligheten. Et innbydende og vakkert inngangsparti gjør det herlig å komme hjem. Heng opp bilder eller postere i entréen og lys opp et mørkt hjørne eller en tom vegg.

6. Lys opp gangen! Bruk lamper som gir mye, men behagelig lys. Spesielt i leiligheter kan entréen fort bli mørk av mangel på vinduer. Med mer lys finner du lettere tingene dine!