Gå til hovedinnhold

Her er årets hagemøbler!

Vi viser deg de spennende nyhetene til uteplassen. Uansett om du har stor hage eller liten balkong, her er det noe til enhver!

Flytt livet ut i sommer

En av de viktigste livsstilstrendene i 2019 kalles jomo. Jomo står for "Joy of Missing Out" og er motsatsen til Fomo, "Fear of Missing out". Stadig flere vil roe ned, logge av - hva er vel bedre da enn å skape en utendørs oase der du kan nyte livet, mens allting går sin gang et eller annet sted i det fjerne? 

Årets hagemøbler viser et bredt spekter av stiler, materialer, former og farger. Det store utvalget gjør mulighetene gode for at du skal finne noe som passer perfekt til din stil, behov og ønsker. Ulike tresorter, betong, rotting og alumium er trendfavoritter, også i år. I tillegg ser vi også at hagemøblene blir mer og mer lik møblene vi har inne. Vi elsker samtidig å slippe og ta inn putene på kvelden, en stor trend har derfor blitt slitesterke hagemøbler som tåler den norske sommeren. 

En av årets store hagetrender er nemlig følelsen av å flytte innelivet ut. Utesofaer, stoler og bord som føles og ser ut som innemøbler er blitt svært populært. Det handler om å skape en innbydende, avslappende og komfortabel oase der du kan nyte livet, mens allting går sin gang et eller annet sted i det fjerne. Det dreier seg om å koble ut og nyte. Flytt innerommet ut - og nyt uteplassen til det fulle. 

Norske hagemøbler på sitt beste

Formfin er kjent for sine tidløse kvalitetsmøbler, av norskproduserte materialer, med høy sittekomfort. Nå flytter de stuen ut, med flotte hagemøbler i samme gode kvalitet som tåler sommerens sol og regn. Du slipper faktisk å ta inn putene på kvelden. 

Villa kan du skreddersy slik du ønsker. Velg blant våre oppsett og syv flotte farger på tekstilet, ulike bordplater, benhøyder og -farger. Villa tar trenden om å flytte innemøblene ut på alvor og tilbyr stilsikre hagemøbler som like gjerne kunne ha stått i stuen. 

Se hele kolleksjonen her!

Signature Collection by Halvor Bakke

Den populære hagekolleksjonen er tilbake med storfavorittene fra i fjor, i tillegg til spennende nyheter som gjør kolleksjonen enda større. Signature Collection by Halvor Bakke er en klassisk og tidløs hagekolleksjon og står sterkt i stil med SCbyHBs møbelkolleksjoner både når det gjelder design og kvalitet.

Interiøreksperten og designeren Halvor Bakke har i år utviklet kolleksjonen til å bli større med et bredere utvalg som kan passe inn på ethvert uteområde. Halvor Bakke ønsker at du skal få følelsen av å sitte i innesofaen ute - med høy komfort og lekkert design.

Se mer fra Halvor Bakkes hagekolleksjon her!

Du kan fortsatt velge mellom åpen og tett flett på alle hagemøblene, slik at du kan velge det som passer best din stil og uteområde. Interiøreksperten anbefaler å blande tett og åpen flett for et spennende uttrykk. Putetrekkene får du i både mørk grå og natur med i prisen! Nyhetene for i år er loungestoler med høy rygg for et litt annet uttrykk og bedre komfort. Flere sofabord, småbord og spisebord i klassisk og tidløs stil gir større valgmuligheter. Nytt for i år er også en lekker spisegruppe som du kan sette sammen slik du ønsker. Velg mellom spisesofa, spisestol med arm eller uten arm til det fantastiske spisebordet i fiberbetong. 

Hagemøbler for all slags vær

Utemøblene er spesielt utsatt for slitasje i et norsk klima med mye vær og vind. Solen kan blekne tekstilet og regn kan gjøre skader. Norma Lounge® utemøbler gir deg den myke sittekomforten med puter du slipper å fjerne før regnet kommet. Møblene er designet slik at vannet renner raskt gjennom. Dette og de pustende materialene sikrer konstant luftsirkulasjon, slik at møblene tørker fort etter at det har regnet. Dermed kan Norma hagemøblene stå ute i all slags vær og du kan bare nyte sommeren. Serien får du som loungesofa, loungestoler og solsenger. Vil du ha plass til mange? Da kan du bygge loungesofaene til en hjørnesofa ved å sette sammen for eksempel en 3-seter, en 2-seter og en Norma loungestol

All Weather sofasettet er den rimelige varianten som tåler å stå ute i norsk sommervær. Hagemøblene har en stram og minimalistisk stil og er et svært nett sofasett, som passer ypperlig til mindre uteområder og balkonger. Sofasettet består av to stoler, sofa og hagebord med glassplate og alumiumsramme. 

Den eksotiske trenden fortsetter

Mange ønsker et naturlig og organisk hjem. Med naturmaterialer som bambus og eukalyptus henter du inn spennende og eksotiske elementer fra andre deler av verden inn i din hage. Treverk sammen med harde materialer som alumium og betong er en stor trend, også i år. Salina er et herlig tilskudd til årets hagenyheter. Med en eukalyptus-ramme og stilrene puter blir uttrykket spennende i norske hager og balkonger i sommer. Treverket er FSC-sertifisert. 

For et litt mer klassisk uttrykk er det fint å blande myke og harde materialer. Gemma er en stilren spisegruppe hvor den eksotiske bambusen kombineres med aluminiumsrammer. Det gir stilrene hagemøbler som leverer på design og farger. Spisegruppen er nett og praktisk der spisestolene kan stables. Sittegruppen passer ypperlig for deg som har mindre plass og som ønsker rimeligere hagemøbler. 

Hagesett i minimalistisk stil

Den nordiske stilen preges av enkelhet - akkurat slik sommeren skal være. Sommerlivet skal være like rent og minimalistisk som skandinavisk design, med enkle løsninger og få elementer. Enkle, lette hagemøbler som det er fort gjort å flytte rundt på er populært i år! Smøgen sofagruppe og Luka hagegruppe er begge praktiske og rimelige hagemøbler i en elegant og moderne, minimalistisk stil. 

Luka-serien består også av behagelige loungestoler med fotskamler, sidebord i enkelt og spennende design, balkongbord som tar lite plass og en serveringsvogn. Loungestolene er tilgjengelig i utvalgte varehus. 

Se mer tilbehør til uteplassen her!

Shop dine favoritter