Gå til hovedinnhold

Alt du trenger av interiør til sommerhytta

Gjør deg klar til late sommerdager med våre tips til interiør på sommerhytta.

 

En sommerhytte er et sted hvor du skal kunne slappe helt av og lade batteriene. Med rett interiør, gjør du sommerhytta til din private oase. Et sted hvor du kan invitere venner og familie til sommeridyll. Vi hjelper deg å finne interiør til din sommerhytte.

Hent inspirasjon fra naturen

En moderne sommerhytte er bygget og innredet på naturens premisser. Den ønsker ikke å skille seg ut, men vil heller bli en naturlig del av naturen. Enten sommerhytta ligger ved sjøen, i skogen eller på fjellet, så er naturen rundt hytta den beste interiørstylisten. La deg inspirere av havet, trærne og fjellene når du skal innrede din sommerhytte.

Sommeren i Norge er lysets årstid og en sommerhytte innredet i lette og lyse farger gir en behagelig følelse. En kombinasjon av lyst treverk med interiør i duse farger vil skape en sommerlig atmosfære. La sommerhytta bli en moderne versjon av den tradisjonelle norske hytta. Bruk farger fra naturen rundt hytta og matchende treverk. En hytte ved havet kan også ha en mer maritim stil med ulike nyanser av blått i tillegg til lyst treverk og kanskje detaljer av drivved. Ligger hytta på fjellet er det naturlig å hente inspirasjon fra fjellets terreng og flora. Du kan for eksempel hente fram farger fra lav i steinur og ha lysegrønne detaljer. Her er det bare å være kreativ og leke seg med ulike teksturer, former og farger.

Utnytt plassen på sommerhytta

En sommerhytte er gjerne ikke så stor. Da er det viktig å utnytte plassen til det fulle. Velg interiør som har flere funksjoner. På sommerhytta er det mange uteaktiviteter som gjerne krever litt utstyr, dette trenger lagringsplass. Da er det viktig med gode skap- og lagringsløsninger i gangen og eventuelt i boden. I stua kan møbler som har flere funksjoner være en smart løsning på sommerhytta. Alt fra en puff med lagring under til en sovesofa som blir til en gjesteseng. På soverommet vil en seng med oppbevaring under madrassen være veldig nyttig og plassbesparende. Det som er viktig er at alt har sin plass og at det er lett å holde orden på hytta. Det gjør at du slipper å bruke tid på å gå rundt å rydde, når du heller vil sløve i solen.

En sommerhytte med interiør som lar deg slappe av

Når du skal velge interiør til sommerhytta er det smart å tenke på at møblene skal være gode, komfortable og gir optimal avslapping. Det skal være en laidback stemning på hytta og da er det deilig å ha en god og myk sofa å slenge seg nedpå etter en lang dag i vannkanten.

På sommeren er livet best ute. Derfor er det også viktig å ha gode og behagelige utemøbler. Innred gjerne utearealet i forskjellige soner. En del kan for eksempel være en spisedel med spisebord, stoler og en god utesofa. Kombiner det med et utekjøkken hvor du kan diske opp middag til familie og venner. Har du god plass utenfor sommerhytta vil en loungedel med loungebord, noen gode loungestoler og en loungesofa være et yndet sted for sommerens slaraffenliv.
Valg av interiør til en sommerhytte er en personlig sak og det finnes mange muligheter, stiler og uttrykk. Vi hjelper deg gjerne å finne det interiøret som passer deg og din sommerhytte. Kom innom din nærmeste Bohus for en hyggelig prat og titt på vårt store utvalg av interiør til sommerhytter.