Gå til hovedinnhold

Balkongmøbler

Vi hjelper deg å finne balkongmøbler som gjør balkongen din til den perfekte uteplassen for sløve sommerdager, lange frokoststunder, festlige lag og luftig hjemmekontor.

Med de rette balkongmøblene kan du utnytte balkongen din til det fulle. For uansett om du har stor eller liten balkong, kan den brukes til så mangt. Det gjelder å finne de smarte løsningene som gjør at balkongen blir til et frirom i leiligheten. Her viser vi vei til balkongmøbler som gjør at leiligheten din får akkurat det – et ekstra rom.

Kafébord og kaféstoler

For deg med liten balkong er et par kaféstoler og et kafébord helt ypperlig. Du får kafébord i ulike størrelser, former og design. Et rundt kafébord med to stoler er perfekt for deg som ønsker å nyte en frokost i det fri med din kjære, eller bare et sted å drikke morgenkaffen. Du får også kafébord og kaféstoler som kan klappes sammen så de frigjør plass når de ikke er i bruk. Felles for dem alle er at de tåler å stå ute og er lette å vedlikeholde.

Lounge på balkongen

Har du en større balkong kan du lage en lounge på balkongen med en loungesofa, et lavt bord eller et sidebord og noen stoler. Du får også loungebord som kan heves og senkes. Da kan du enkelt gjøre loungen om til en spisedel. Det gjør at du får plass til både lounge og spisegruppe på en mindre balkong. Ganske hendig.

Spisegruppe på balkongen

Har du stor balkong har du kanskje plass til en skikkelig spisegruppe, i tillegg til en lounge. Med komfortable stoler og spisebord ute, har du plass til store middagsselskap som strekker seg ut i de sene nattetimer. Kommer det mange gjester kan det være lurt å ha noen klappstoler på lur. Disse tar liten plass når de er slått sammen, og lagres lett i en bod eller i hjørnet av balkongen. Når spisegruppen eller loungen din ikke er i bruk, lønner det seg å dekke den til med møbeltrekk for å beskytte og forlenge levetiden til møblene.

Dekorer balkongen med lys og planter

En uteplass skal være grønn og frodig. Det skaper en følelse av å ha sin egen lille oase og gir ekstra ro i sjelen. Har du en stor balkong er det bare å slå seg løs med store potter og krukker. Plant små trær, blomster, urter og grønnsaker. På mindre balkonger må du utnytte plassen mer og tenke kreativt. Bruk veggen til å henge potter og krukker på den. Her kan du plante blomster, urter og små grønnsaker som for eksempel cherrytomater. Lamper kan også henges på veggen eller fra taket for å skape en koselig og intim stemning i sommernatten.

Kreativ bruk av balkongmøbler

Med litt kreativitet, smarte løsninger og riktige balkongmøbler blir balkongen din et sted hvor du kan nyte morgenkaffen, spise middag med gode venner eller bare slappe av etter jobb. Husk at noen balkonger er store, andre er mindre. Men det er ikke størrelsen som teller, her er det følelsen som gjelder.

For mer inspirasjon og hjelp til å finne balkongmøblene som passer deg og din balkong kan du ta turen innom din nærmeste Bohus.