Gå til hovedinnhold

Rom for lek

Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. Vi viser barnerom som vil inspirere deg. 

Barneseng - Dette er barnas topp 5 senger

Er du på jakt etter en barneseng som både er trygg og en drøm å sove i, har Bohus samlet årets favorittsenger. Se våre mest populære barnesenger her.

4 køyesenger til barnerommet som raskt kan forvandles til en hemmelig hule

Øverst på ønskelisten for barnerommet? Spør du barna selv, er en køyeseng den ultimate drømmen. Her er noen forslag som både garanterer en god natts søvn og er en herlig boltreplass på dagtid.

5 perfekte vegghyller til barnerommet

På barnerommet trenger vi massevis med praktisk oppbevaring, og da er en vegghylle en super måte å utnytte høyden i et rom. Her er fem vegghyller som både er funksjonelle og fine å se på!

Gjør barnerommet klart til skolestart!

Enten barnet ditt skal begynne i 1. klasse, 3. klasse eller på mellomtrinnet er det alltid stor stas å begynne på et nytt skoleår. Vi ønsker å inspirere deg til å lage fine barnerom med smarte arbeidsplasser som oppmuntrer til lek, utforskning og læring.

 

Fargelek på barnerommet

Barna skal trives på rommet sitt - gjør barnerommet til et fristed med en lek av farger.

Jenterom

Hvordan ønsket du selv at barnerommet ditt skulle være da du var liten? Her får du inspirasjon til å skape det perfekte jenterommet sammen med datteren din!

Oppbevaring barnerom

Gjør ryddingen til en lek med smart oppbevaring til barnerommet.

Slik innreder du gutterommet

Skal du innrede et kult og tøft gutterom, bør du tenke på at rommet skal ha flere funksjoner. Gutterommet skal være en trygg hule og et godt sted å sove, men det skal også være et rom for både lek, gaming og lekser.

 

Babyrom – slik innreder du babyrommet

Det er mye vi ser frem til i livet, men det er neppe noe som fyller oss med mer glede og forventning enn å få en baby. Og ventetiden bruker vi gjerne på å gjøre babyrommet klart – ingenting er overlatt til tilfeldighetene. En god start på livet er viktig, og bare det beste for babyen vår er godt nok.

Velg riktig babymadrass

En baby sover mye. Opptil 16-20 timer i døgnet. Da sier det seg selv at en god babymadrass er gull verdt for babyen. For når babyen sover godt – sover også mor og far godt. 

 

Sengehimmel – la barnet ditt drømme seg vekk

Saccosekk barn – slik innreder du barnerommet med saccosekk

De er myke, lune, deilige og gir en god og naturlig sittestilling. Gi barna en ny favoritt på rommet med en saccosekk til barn!

Slik velger du riktig taklampe til barnerommet

Barnerommet er et rom med mange forskjellige aktiviteter som krever hver sin type lys. Dette bør du ta med i betraktningen når du velger taklampe på barnerommet. Belysningen skal fungere like godt til lekser, lek og lesing av nattahistorier når de minste skal legge seg om kvelden.

 

Barnerom inspirasjon: lag et koselig rom for barna

Et barnerom skal både være funksjonelt, personlig og koselig. Det er barnas egen hule, hvor de kan få utløp for sin fantasi og kreativitet, men barnerommet skal også være et trygt og godt krypinn for å sove.