Gå til hovedinnhold

Bli inspirert av trendfargen dusty rosa

Denne fantastiske fargen kommer i mange ulike nyanser og uansett hva du velger blir rosafargen superfin i hjemmet. 

11.05.2018

Rosa. Vågalt tenker du kanskje, men rosa i hjemmet trenger ikke være utenfor komfortsonen. Den nydelige fargen kommer i så mange ulike nyanser at det er lett å finne noe som passer sammen med de andre fargene i hjemmet. Dusty pink, klassisk rosa, pink velvet, gammelrosa; valgene er mange. Rosafargen kan kombinere med mange ulike farger. Er rosafargen lys på sofaen er det fint å bruke en mørkere farge på veggene. Har du en mørk rosa pute, kan den bli fin sammen en lys grå sofa. 

Vår favorittkombinasjon er rosa og grønn. Denne kombinasjonen gir en spennende kontrast som løfter hjemmet til nye høyder. Det kan lett oppnås ved å velge ut grønne planter til det rosa møbelmentet, malingen eller interiøret. 

KONTRAST: LOKE 3 seter i dusty rose skinner med den mørke grønnfargen på veggene. Kontrasten gir et helt spesielt uttrykk og gjør stuen spennende og levende. MAGIC teppet i nydelig grønn gir varme og er helt nydelig til det hvite gulvet og de mørke veggene. 

Fargen på veggen heter Dark Lyon og er fra Nordsjø. 

KLASSISK ROSA: NORDIC POLA hvilestol i fantastisk rosafarge. Hvilestolen er av klassisk design laget for god komfort. Samtidig gir stolen et moderne uttrykk.

 

NYANSER: ASK 3 seter i velour og fargen nude pink kan styles med rosa puter. Kathrine Sørland sine puter i lekre rosa-nyanser kan kombineres med den rosa sofaen. Til høyre vises Petalia puten, Veronica i velour og Esmeralda

Rosafargen kombineres her sammen med mørkegrønne vegger og grønn vase på bordet og gir et sommerlig preg på stuen. Farger frisker opp og sammen med grønne planter vil rosafargen bli enda vakrere. 

ROSA INTERIØR: FLORA vasene kan fylles med deilige, friske blomster i duse rosafarger. DAY puffen til høyre er i dusty pink velour, her sammen med NOORA blomsterpotte og FRØYA velour-puter i duse pastellfarger. 

SPENNENDE FARGEKOMBINASJONER: MOLLY spisestolene er elegante og trendy. Fargene på stolene blir enda finere sammen med grønne planter. NORWAY Poster av Nordkapp og poster av preikestolen i Rogaland har rosa elementer som er fine å kombinere med annet interiør og møbelment i denne fantastiske fargen. Plakatene kan henges opp med rammer eller med magnetic frame. 

NORDISK: SNOW stolmed skråbein i hvitoljet eik. Den kommer i mange ulike farger, men denne i Corsika rosa er vår absolutte favoritt. Ikke vær redd for å bruke farger! Farger gir liv og spenning, og kombineres de riktig vil hjemmet bli både stilrent og levende. Hvilestolen er her stylet med en lys blå pute i velour. Fargekombinasjonen på stol og pute er gøyal, og selv om fargene kanskje er vågale hver for seg blir de et veldig fint resultat, sammen.