Gå til hovedinnhold

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i rotting!

Flettede hagemøbler fortsetter å være et populært valg til uteområdet, og det ikke uten grunn! Det klassiske uttrykket passet et hvert hjem og tilfører eleganse og kvalitet til uteområdet. Flettingen kan være tett eller åpen, lett og grov - velg det som passer din stil best!

Vi er stolte av at ingen av våre hagemøbler inneholder tropiske trevirker – som anbefalt av Regnskogsfondet!

Skap eksotisk stemning med moderne flett

Et nytt tilskudd til uteplassen i år er moderne flett. Den er gjerne grovere enn den klassiske, og er inspirert av eksotiske reisemål. Uansett om du har en liten hageflekk, en balkong eller en større terrasse, så kan du skape en grønn oase som gir den gode feriefølsen og et hint av tropene. 

Tika sofasettet består av moderne flett og sofabord i svart aluminium - en spennende kombinasjon! Sofasettet kan du både få i fargen natur og nå også i svart!

Hengestoler for late dager

Len deg tilbake og nyt late, varme sommerdager i en god hengestol. Disse stolene er perfekte til en avslappende time i sola med podcast, en god bok i hånden eller til lyden av roen utendørs. En absolutt favoritt blant både store og små.

Skap din egen oase med hagestoler

Det spiller ingen rolle om du har en liten hageflekk, en luftig terrasse eller en stemningsfull pergola. En grønn oase vil gi deg feriefølelsen uansett. Vi har et bredt utvalg lekre stolsett til uteplassen. Har du stor plass kan du lage egne sittesoner, og har du liten plass er stolsettene i mange tilfeller alt du trenger! 

Signature Collection Garden by Halvor Bakke

Signature Collection Garden by Halvor Bakke er en klassisk og tidløs hagekolleksjon og står sterkt i stil med Signature Collection by Halvor Bakke møbelkolleksjoner, både når det gjelder design og kvalitet. Interiøreksperten og designeren Halvor Bakke forteller at kolleksjonen har et stort og bredt utvalg som kan passe inn på ethvert uteområde.

– Kolleksjonen består av frittstående sofaer og stoler i tillegg til moduler som kan settes sammen slik du ønsker. Prøv deg frem med å blande de ulike elementene med åpen og tett flett for å gi et mer livlig utseende på møblene.

Se hele kolleksjonen her!

Vedlikehold av hagemøblene

Kunstrotting er møbler som er flettet med et syntetisk materiale. Vi tilbyr kun kunstrotting av høy kvalitet som tåler norsk klima. Kunstrotting vaskes jevnlig med egnet rengjøringsmiddel. Bruk en myk børste eller svamp og skyll godt av med vann, uten å bruke høytrykksspyler. Tilfør gjerne impregnering beregnet for materialet. Ikke bruk møblene utendørs i vinterhalvåret da kunstfletten blir sprø. Møblene oppbevares derfor også tørt.