Gå til hovedinnhold

Bo elegant med flettede hagemøbler

Ikke bare er de superenkle å vedlikeholde, de flettede hagemøblene gir uterommet sommerfølelsen. Se våre fineste møbler i kunstflett!

02.05.2018

LAZIO hjørnesofa

Flettede hagemøbler fortsetter å være et populært valg til uteområdet, og det ikke uten grunn! Det klassiske uttrykket passet et hvert hjem og tilfører eleganse og kvalitet til uteområdet. Flettingen kan være tett eller åpen, lett og grov. Velg det som passer din stil best. LAZIO hjørnesofa er i tett fletting og er en behagelig sittegruppe med plass til mange. Pynt og gi sofaen mer liv med myke puter i deilige farger fra Kathrine Sørland

BEHAGELIG: LAZIO hjørnesofa med sofabord har plass til mange. Inviter gjester på besøk og sitt godt hele kvelden i de myke sofaputene. 

BETONG: TAMINA Blomsterurne i betong finnes i fire ulike størrelser. NORD hagebord tilfører utemøblene et røft element som gir en fin kontrast til den elegante kunstfletten. 

BELLUNO

BELLUNO er en klassisk hageserie hvor du kan velge mellom to ulike stoler. En regulerbar stol hvor du kan lene deg godt til rette og slappe av, og en større, behagelig spisestol slik at du kan sitte godt rundt bordet på de lange sommerkveldene. Velg mellom bord  i to ulike størrelser, etter hva som passer ditt uteområde best. 

KLASSISK: BELLUNO hagesett med lyse puter gir deg den varme, sommerlige følelsen. 

LATINA

Sofagruppen LATINA består av en spisevinkel med spisebord. Tilfør flere sitteplasser med sofastoler

SPISEPLASS: LATINA sofagruppe passer perfekt til grillmaten og sene kvelder på terrassen. 

SYDENFØLELSE: LATINA solseng er elegant og fleksibel. Med hjul i front kan solsengen lett flyttes på etter hvert som solen beveger seg. Grønne planter i TAMINA blomsterurnene gjør terrassen mer organisk og livlig. 

PIER Loungestol

Når man ikke trenger mange sitteplasser er store lounge-stoler perfekt til uteplassen. Med PIER stolene kan du nyte et måltid og samtidig sitte komfortabelt. Den elegante kunstfletten og de tynne beina gjør stolen stilren og spennende. 

KOMFORT: Pier stolene er med mørke puter fra Kathrine Sørland og ARUBA hagebord med og uten glassplate. 

MAJOR

MAJOR settet består av to behagelige stoler med tilhørende puffer som gjør sittekomforten ekstra god. Puffene kan brukes som ekstra sitteplasser eller som ekstra støtte til beina når du skal lene deg bakover og bare nyte sommerdagen. 

ELEGANT FLETT: MAJOR stoler med tilhørende puff gir god sittekomfort og god støtte til beina. 

LYKTER OG LANTERNER: LARNACA  og WESTHOLM lanternene tilfører en varm og koselig stemning til uteplassen. 

Vedlikehold 

Kunstrotting er møbler som er flettet med et syntetisk materiale. Vi tilbyr kun kunstrotting av høy kvalitet som tåler norsk klima. Kunstrotting vaskes jevnlig med egnet rengjøringsmiddel. Bruk en myk børste eller svamp og skyll godt av med vann, uten å bruke høytrykksspyler. Tilfør gjerne impregnering beregnet for materialet. Ikke bruk møblene utendørs i vinterhalvåret da kunstfletten blir sprø. Møblene oppbevares derfor også tørt.