Gå til hovedinnhold

Bo: tips. Hvordan style den grå sofaen

Den grå sofaen er en storfavoritt i det norske hjem, og det ikke uten grunn. Den passer til alt! Med litt tilbehør blir den både stilren og spennende. Vi gir deg våre tips. 

18.04.2018

1. Velg dine favorittfarger

En grå sofa kommer godt frem sammen med farger. Mal en vegg i stuen i din favorittfarge og la sofaen skinne. Style gjerne med puter i kontrastfarger til veggen for et gjennomført inntrykk. 

FARGER: MORE hjørnesofa kommer bedre frem med en farget vegg i ryggen. Lek deg med farger på interiøret som matcher veggen. 

2. Få frem kontrastene

Kontraster gjør hjemmet spennende. Mørk og lys, eller svart og hvitt er en effektiv kontrast. En mørk grå sofa blir mer interessant sammen med et lyst møbel som en stol eller benk. Lyse puter i fine farger blir en svært effektiv kontrast i en mørk sofa. Er veggene malt i en mørk farge kan bildene på veggen ha et lyst motiv. 

KONTRAST: Her FELTON 3 seter i Adore anthracite sammen med hvit FELTON stol.

3. Bruk puter

Å bruke puter er en fin måte å style sofaen. Velg de fargene du liker, og gå gjerne for sterke farger. Kanskje du ønsker en mer eksklusiv stil med velour? Er tekstilen i putene ulik fra tekstilen i sofaen kan det gjøre inntrykket mer interessant. Velg puter i ulike størrelser, former og design. 

ELEGANT: Selv om rommet består av gråtoner kommer PALMA sofaen godt frem i rommet kun ved hjelp av en pute i en sterk farge. 

Det store SAVOY speilet gjør stuen større, lysere og mer spennende. Les mer om det runde speilet her. 

4. Style med planter

Planter frisker opp duse farger og får stuen til å se levende ut. Sett dem i en krok på gulvet, i vinduskarmen, eller heng de opp i taket. Resultatet er et friskere hjem og en mer innbydende grå sittegruppe. 

GRØNN OASE: Planter gir liv til den grå sofaen. På bildet ser du JOHN hjørnesofa

Hovedbildet viser More hjørnesofa.