Gå til hovedinnhold

Bo:Tips. Vi viser hvordan du kan henge opp taklampen

Hvordan har du hengt opp taklampene dine? Har du en fin taklampe over spisebordet eller stuebordet? Må du av og til flytte bordet for å få plass til gjester, eller liker du å ommøblere? Da er det greit å kunne tilpasse taklampen slik du ønsker, til og med etter at du har hengt den opp.

23.03.2018

Trackline skinnesystem

Ved å bruke Trackline skinnesystem kan du henge taklampen opp i en skinne og tilpasse belysningen slik du ønsker. Det gjør det svært fleksibelt å innrede med dine favorittlamper. Skinnesystemet gjør det enkelt å lage løsninger som er tilpasset ditt hus, selv ved skråtak og takhjørner.

FLEKSIBELT: Skinnesystemet kan kuttes og skjøtes etter behov. Med fleksible skjøteledd kan man styre skinnen rundt hjørner.

 

MIX OG MATCH: Lampene er enkle å bytte ut hvis man ønsker å gjøre endringer. Til venstre: COOPER vinduspendel i ulike glass. Til høyre: MARBLE taklamper. 

HJØRNE: FIA taklampe i bambus kombineres her sammen med MARBLE taklampe i marmor. 

Skap ditt eget uttrykk

Når man har fått stor fleksibilitet med Track skinnesystem kan man leke seg med ulike uttrykk ved å henge lampene i ulike høyder. For å skape noe unikt kan man også blande og kombinere ulike pendler og lyspærer. Med systemet trenger man ikke mange nye uttak og det gjør det mulig å gjemme ledningene for et ryddigere resultat.

 

ROUND takskjerm et et stilfullt valg som gir en bohemsk følelse. LUNA taklampe i porselen kan du velge mellom hvit og grå. 

Hva trenger jeg?

Den totale kapasiteten på TRACKLINE stystemet er på 900W, og kan skjøtes inntil fem ganger. Bruk spotlights eller adapter for å koble valgfrie pendler på systemet. Alle komponentene kommer i både hvit og matt sort. 

I systemet finnes skinner på en meter med medfølgende tilkoblingsstykke, og riktig skjøtestykke for å bygge sammen skinner i lengderetning. Fleksibel skjøt for å svinge rundt hjørner, selges løst etter behov. Det er også mulig å kjøpe adapter for å koble til pendler på systemet. Pendlene må være 230V, og kan veie inntil 3kg. På alle komponentene i Trackline systemet, er det et spor i den ene siden. Sporene gjør det enkelt å se hvilken vei komponentene skal monteres, da sporene alltid skal kobles på samme side.