Gå til hovedinnhold

Bo: Trendy med runde speil

Med speilet kan du skape en følelse av et større rom og samtidig få mer lys, helt uten å bygge om. Gjør hjemmet spennende med runde speil.

 

 

09.04.2018

Får rom til å virke større

Speil får rommet til å se større ut, og jo større speil jo større blir også romfølelsen. Speilet reflekterer lyset ut i rommet og vil gi mer naturlig lys i hjemmet. Samtidig skapes det en harmoni som gir helt nye og spennende lysforhold. 

 

SAVOY speilene leker med lyset og gir større romfølelse. Velg mellom tre ulike størrelser: Diameter på 60cm, 80cm og 100cm. Rammene kommer i svart, nøytral og brass (messing). 

Setter du speilet skråstilt ned på gulvet vil det hvite taket reflekteres i speilet og gi følelsen av et større og lysere rom.

LYS: Speilet kan brukes til å lysne rommet. SAVOY speilet er her i fargen brass (messing) sammen med PALMA 3 seter. 

En spennende kontrast

I et hjem er formene ofte svært like. Hyllene, bilderammene, kommodene og skap, de fleste har rette linjer. Runde speil kan brukes for å bryte opp og skape spennende kontraster. 

 

Et speil henger kjempefint på en vegg for seg selv uten andre elementer. Da er ofte bruken av speilet det viktigste. Men runde speil kan også brukes som veggdekorasjon og være en del av en bildevegg for å bryte opp med de firkantede rammene. 

KONTRAST: Sammen med rette linjer og like former blir det runde speilet en fin kontrast til SWELL Hjørnesofa og ACERO sofabord.

Speilet kan også brukes som et levende bilde som alltid forandres seg. Plasser det i et hjørne for å reflektere dine fineste malerier, eller ved et vindu for å speile livet utenfor. 

PLASSERING: Alt handler om plasseringen av speilet. Her reflekterer speilet lyset fra vinduet og lysner rommet. Her ser du det store SAVOY speilet i fargen brass, PALMA 3 seter i mørk blå, YALE sofabord og SOFIA teppe