Gå til hovedinnhold

Bo tropisk med trendy bambus

Bambus er tilbake i interiøret for fullt! Skap en tropisk atmosfære utendørs med utemøbler i det eksotiske naturmaterialet.

24.04.2018

SAFARI SOFASETT

Mange ønsker et naturlig og organisk hjem. Med naturmaterialet bambus henter du det spennende eksotiske fra andre deler av verden inn i din hage. Bambus er et svært slitesterkt og robust materiale som egner seg godt til utendørs bruk. Materialet er i tillegg et bærakraftig alternativ til tremøbler. 

SAFARI sofasettet består av to stoler, et sofabord og en sofa, i tillegg til sofaputer i nydelig offwhite. 

TROPISK: SAFARI sofasett her sammen med parasoll  fra Signature Collection by Halvor Bakke. MAJSA puff i naturflett gir en ekstra sitteplass rundt hagesettet. 

FRISKE FARGER: Kathrine Sørland sine puter i myk fløyel/velour hever inntrykket og gjør sofasettet ekstra behagelig. 

RUSTIKK: VITO vasene passer fint inn i den eksotiske stilen. 

BALI 

Den lille ferieøya Bali i Indonesia har lenge vært et populært reisemål for turister. Øya byr på vulkaner, hvite strender, surfing, et rikt dyreliv og ikke minst, en spennende og elegant interiørstil. Hus, villaer og hoteller på øya preges av den eksotiske og bohemske stilen. Samtidig gjør naturmaterialene hjemmet levende og varmt. 

BALI hagemøblene er stilrene men samtidig eksotiske. De er som tatt rett ut fra en villa på Bali. Elementene av bambus gjør hagemøblene varmere og mer interessante. BALI hagemøblene kan du sette sammen akkurat slik du ønsker. Modulkonseptet gjør det mulig for deg med liten plass å bygge en koselig liten sofagruppe. Har du stor plass kan du bygge på sofakroken til en større sittegruppe for flere. Alle elementene i hagemøblene fås i svart eller hvit aluminiumsramme med grå sofaputer. 

VALGMULIGHETER: Velg BALI hagemøblene som passer ditt hjem, enten du har stor eller liten plass. På bordet står KEFALOS vase og NORD krukke. 

BALI hagebordene finnes i to ulike størrelser med understell i svart eller hvit. På bildet er BALI modulsofa 2- seter satt sammen med BALI modulsofa 1-seter. På bordet ligger KEFALOS fat

 

HAGETILBEHØR: NORD krukkene i sement med tredetaljer tilfører møblene det lille ekstra.  

VEDLIKEHOLD 

Bambus er er et slitesterkt og robust materiale. Likevel anbefaler vi å benytte møblene under tak og ikke eksponere de for regn. Skitt og smuss fester seg lett og det er derfor viktig å holde møblene rene. Tørk regelmessig over med mildt såpevann. For å øke beskyttelsen anbefaler vi å behandle møblene med en treolje før bruk og deretter etter behov. På vinterhalvåret bør møblene oppbevares tørt og helst innendørs.

Se våre pleieprodukter til utemøblene her.