Gå til hovedinnhold

Bohus har fått sin helt egen låt: "Home"!

Vi i Bohus er veldig stolte av å kunne presentere vår helt nye Bohus-låt, "Home", skrevet og sunget av Synne Eileen.

Låten heter "Home" og handler om å finne det stedet eller den personen man elsker å komme hjem til.

Hør låten her!

Artisten bak sangen heter Synne Eileen. Oslo-artisten har skrevet sanger så lenge hun kan huske og begynte å skrive dem ned allerede da hun var 12 år. Nå er hun aktuell med debutalbumet som snart skal gis ut! Vi møtte henne etter en opptreden på Månefisken i Oslo og fikk tid til å stille noen kjappe spørsmål.

Hva er et «hjem» for deg?
Det er kanskje litt klisjé å si, men klisjéer blir jo til av en grunn. Jeg tror hjemme er der hjertet ditt er. Det betyr ikke noe hvor eller hvordan du bor, så lenge du føler det er godt å komme hjem.

Hvor henter du inspirasjon fra?
Det var et overraskende vanskelig spørsmål... Jeg tror jeg kan hente inspirasjon fra det meste. Men helt ærlig, det som inspirerer meg aller mest er nok andre mennesker. Både mine relasjoner til andre, og hvordan ulike folk håndterer utfordringer og forholder seg til hverandre. Det er i hvert fall de låtene som er inspirert av det som er blitt de beste, så langt.

Hvilken musikk driver du med?
Jeg skriver stort sett i pop/singer-songwriter-sjangeren, men jeg syns også det er gøy å skrive i flere sjangre.

Hvor lenge har du holdt på med musikk?
Jeg har egentlig skrevet sanger så lenge jeg kan huske. For meg var det litt som å skrive dagbok, og det å sette nye vanskelige følelser i låtformat gjorde det på et vis lettere å håndtere.

Hva er du aktuell med nå?
Jeg har jobbet med debutalbumet mitt i snart fem år nå, og det er snart ferdig, så jeg er veldig spent på å se hvordan det blir tatt mot når det etterhvert endelig utgis. Da jeg startet å gi ut musikk var jeg i et band som het Sunbeams. Søsteren min og jeg har også et sideprosjekt som heter Six Years Apart, og vi har nylig gitt ut en singel som har blitt tatt ganske godt imot, så det er veldig gøy.