Gå til hovedinnhold

Boucléstoff – kast deg på trenden

Gi hjemmet ditt et unikt og koselig uttrykk med mykt og trendy boucléstoff!

 

Har du lagt merke til at boucléstoff har dukket opp i trendbildet her og der? Det myke deilige stoffet ses på utallige klesplagg og nå også i interiøret. Bouclétrenden har kommet for fullt, i takt med at vi ønsker litt mer taktile stoffer. Tekstilene i hjemmene våre skal nemlig være gode å ta på, og tilføre tekstur og spennende kontraster.

Boucléstoff av god kvalitet

Bouclé er fransk for løkke, og referer til alle de små løkkene i samme størrelse som veves sammen og danner selve stoffet. Løkkene gir en slags krøllete effekt, nesten en litt nuppete overflate som er myk å ta på.

Det teksturerte stoffet har høy tetthet, er slitesterkt og kan minne om tweed i utseende. Boucléstoff gir en vakker dybde til møbler og interiør. Det karakteristiske stoffet tar seg godt ut i både hjem og hytter, og tilfører ethvert rom et spennende element – og en ny og oppdatert følelse. Den myke looken tilfører dessuten litt ekstra kos, særlig når vi går mot kaldere og mørkere tider.

Trendy stoler i boucléstoff

Boucléstoff er mykt og deilig, og gjør seg derfor ekstra godt på stoler. Bohus har stoler med boucléstoff i god kvalitet og med en slitesterk overflate.

Velg en lekker stol trukket i offwhite boucléstoff, med understell i svart metall. Dette er en stol du virkelig får lyst til å sette deg ned i for å bli en stund! I denne kosestolen sitter du lavt og garantert avslappet. Sett den i et hyggelig lesehjørne eller ved siden av sofaen som en kontrast. Sofa eller en hvilestol i boucle er også et godt og stilfullt valg.

Du får også en spisestol med armlener i grå bouclé – en komfortabel og lekker spisestol med svarte, klassiske metallben, som gjør litt ut av seg. Med denne kan du og gjestene dine sitte mykt og komfortabelt under lange middager.

Som andre stoffstoler bør også stoler i boucléstoff støvsuges i blant for å holdes støvfrie. Bouclé renses med Total Clean, eller Textile shampo skumrens. Impregner gjerne før bruk, for best holdbarhet.

Kom innom din nærmeste Bohus for å se våre produkter i boucléstoff og andre interiørtrender akkurat nå.