Gå til hovedinnhold

Design din egen Timeout

Leter du etter den perfekte lenestolen kommer du sannsynligvis til å ende opp med en Timeout. Design den akkurat etter dine ønsker og behov. 

Timeout lenestol er en av våre absolutte bestselgere, og det ikke uten grunn. Stolen har svært gode og funksjonelle løsninger, og mange valgmuligheter gjør at den kan tilpasses dine behov. Kombinasjonene av tekstil, farge, understell, fot og materiale er uendelige - derfor har vi laget en guide slik at du kan designe den perfekte lenestolen! Nå kan du også designe din helt egen Timeout stol ved hjelp av møbelbyggeren vår!

Design din egen Timeout her!

 

1. Velg farge og tekstil

Timeout fra Conform er designet for å være den mest behagelige sitteplassen i stuen. Lenestolen skal se så innbydende ut at du bare må prøve den. Og når du har satt deg ned, skal du ikke ville reise deg opp igjen. 

Timeout kan du få i uendelig typer farger og tekstiler. Litt av poenget ved å skape en lenestol du kan bygge selv, er å ha stor valgfrihet, slik at du alltid finner din favoritt. Bestem deg først om du ønsker tekstil, skinn eller saueskinn, og eventuelt hvilket type tekstil for så å velge fargen på stolen. Vi kan tilby et enormt utvalg farger - så ta gjerne kontakt med et av våre varehus for å få oversikt. 

2. Velg ben og understell

Når du har valgt tekstil og farge er det kanskje lettere å velge hvilke ben og understell som passer. Mange velger ben og understell i samme farge, som på bildet under av Timeout i sort skinn, med sorte snurrfotben i aluminium og sort understell. Det er også mulig å velge ben og understell i ulik farge, som på den gule Timeout-lenestolen med understell i nydelig valnøtt og snurrfotben i alumium. Mix og match slik du ønsker - dette er lenestolen som tar vare på dine ønsker!

De mest populære bena er snurrfot, som avbildet nedenfor. Her kan du altså velge mellom aluminium, alumium med kledning i samme farge som understellet (vises på den orange Timeout-stolen), sort- og hvitmalt alumium. En praktisk funksjon med snurrfoten er at uansett hvor mye du snur deg rundt, går den alltid tilbake til utgangspunktet. Du kan også velge ben i tre, faste ben eller disc. Besøk ditt nærmeste varehus så får du hjelp til å sette sammen den perfekte kombinasjonen. 

 

3. Velg ekstra høyde

Tilpass lenestolen din kropp slik at du kan sitte mest mulig ergonomisk og behagelig! Du kan nemlig velge ekstra rygghøyde og sittehøyde. Alle Timeout-stolene har regulerbar hodepute og justerbar ryggstøtte for ekstra komfort. 

4. Velg fothviler eller pall

Du har også muligheten til å velge Timeout med integrert fothviler for ekstra støtte til beina. Med regulerbar funksjon kan fothvileren øke komforten på lenestolen. Hvis man vil ha benstøtte, men liker bedre det visuelle uttrykket på Timeout uten fothviler, er pall et fint alternativ. Denne kan du ta bort når du ikke trenger eller bruke som en ekstra sitteplass ved behov. 

 

Se alle Timeout-lenestoler her