Gå til hovedinnhold

Design dine egne hagemøbler

Nå kan du designe og sette sammen dine egne hagemøbler slik at de passer perfekt til din uteplass, enten det er en liten hageflekk, en balkong eller en stor terrasse.

Norske hagemøbler på sitt beste

Formfin er kjent for sine tidløse kvalitetsmøbler, av norskproduserte materialer, med høy sittekomfort. Nå flytter de stuen ut, med flotte hagemøbler i samme gode kvalitet som tåler sommerens sol og regn. Du slipper faktisk å ta inn putene på kvelden. 

Villa kan du skreddersy slik du ønsker. Velg blant våre oppsett og syv flotte farger på tekstilet, ulike bordplater, benhøyder og -farger. Villa tar trenden om å flytte innemøblene ut på alvor og tilbyr stilsikre hagemøbler som like gjerne kunne ha stått i stuen. 

Se hele kolleksjonen her!

Divanolounge er perfekt for norsk sommer

Utemøblene er spesielt utsatt for slitasje i et norsk klima med mye vær og vind. Solen kan blekne tekstilet og regn kan gjøre skade. Divano Lounge® utemøbler gir deg den myke sittekomforten med puter du slipper å fjerne før regnet kommet. Møblene er designet slik at vannet renner raskt gjennom. Dette og de pustende materialene sikrer konstant luftsirkulasjon, slik at møblene tørker fort etter at det har regnet. Dermed kan de praktiske hagemøblene stå ute i all slags vær og du kan bare nyte sommeren. Serien får du som loungesofa, loungestoler og solsenger. Vil du ha plass til mange? Da kan du bygge loungesofaene til en hjørnesofa ved å sette sammen for eksempel en 3-seter, en 2-seter og en Norma loungestol

Bygg din egen lille oase

For et sofistikert uttrykk er det fint å blande myke og harde materialer. Marino er en stilren modulgruppe hvor de lekre detaljene i skinn kombineres med aluminiumsrammer. Det gir stilrene hagemøbler som leverer på design og farger. Putene er hele 20 cm høye og gir svært god sittekomfort! Marino modulgruppe kan du sette sammen akkurat slik du ønsker. Velg blant ulike hagesett og bygg din nye hagegruppe!

Kreativ avslapning

Sommeren er tiden for avslapning, men også en tid hvor kreativiteten kan blomstre! Away er en av våre mest fleksible hagemøbler. Denne hagesofaen kan bygges på minst seks ulike måter. Vil du ha en lounge, to solsenger, eller en stor sittegruppe? Ønsker du to eller flere bord? Ryggbøylene settes og flyttes enkelt der du ønsker ryggputen, og et par minutter har du en helt annen hagegruppe. Lek deg med mulighetene denne praktiske sofaen gir deg og bygg din fineste sommerfavoritt!