Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing i Frankrike

I sesongens første episode drar Halvor Bakke og Eventyrlig oppussing til Provence for å pusse opp et feriehus med stort potensiale!

Endelig er favorittprogrammet tilbake på skjermen, og som vi har gledet oss! Det hele starter virkelig med et brak da Halvor Bakke, Ole Rosèn Lystrup, Gustav Brustad-Nilsen og resten av teamet kjørte til Frankrike for å pusse opp en fabrikk fra 1700-tallet! 

Hvor mange nordmenn drømmer vel ikke om et feriehus i Frankrike? Denne gamle fabrikken i sten ligger usjenert til i et vakkert område med vinmarker som nærmeste nabo. Omringet av oliventrær og sypresser føles feriehuset virkelig ut som Frankrike. 

Eierne, en fransk-norsk familie fra Sandefjord ønsket å pusse opp huset i en rustikk, fransk stil, men har ikke hatt tid til å sette i gang prosjektet. De ville gjøre kjøkkenet bedre egnet for matlaging og hadde et ønske om å bygge en utestue ved bassenget i hagen. 

Ettersom eierne ønsket nytt uteområde ble det viktig for oppussingen. Planen ble å lage et uteområde med utekjøkken, og et solig spisebord i rustikk stil laget av Ole. Rundt bassenget skulle det bygges terrasse med en idyllisk pergola i enden. 

Resultatet ble en stor terrasse som omringet bassenget på en elegant måte. På langsiden var det nå plass til behagelige solsenger og parasoll fra Signature Collection by Halvor Bakke, i åpen flett med mørkgrå puter. I enden av terrassen bygde teamet en pergola i italiensk stil med daybeds og en loungegruppe, også fra Signature Collection. Ved det nye spisebordet som veier nesten 400 kg, har eierne også fått et helt nytt og funksjonelt utekjøkken klar til å nyte gode måltider utendørs. 

Innendørs skulle kjøkkenet få ny og stilfull drakt samtidig som det skulle bli anvendelig og praktisk til mye matlaging. Alle flater og hvitevarer ble byttet ut og med nye, sorte skap og fliser. Ønsket var å skape et inntrykk av et italiensk kjøkken i rustikk stil, men med praktiske løsninger. 

Gulvet ble beholdt i både stue og kjøkken, men veggene ble malt med nydelig, grønn kalkmaling. For å skape en varmere følelse ble lyse gardiner i lin hengt opp i vinduene. Halvor Bakke valgte den myke Notting Hill sofaen og stol i lin for et koselig og landlig uttrykk. Under sofagruppen ligger det populære Sisal-teppet fra Signature Collection by Halvor Bakke. 

Få stilen!

Bohus er stolt sponsor av Eventyrlig oppussing. Hver uke kan du finne alle møblene og interiørvarene som er brukt i programmet i en ny artikkel på Bo:bloggen.