Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing i Skogn

Denne uken har Halvor Bakke og gjengen reist til skogs der de gjorde en foreningshytte om til å bli en familiehytte. 

Den mest besøkte fjelltoppen i Levanger kommune heter Bukkhaugen. Her kan man stå og se utover Trondheimsfjorden, et idyllisk fjellvann og ei rød hytte, omringet av furutrær. Går man ned fra denne toppen vil man etter ti minutter støte på den røde trehytta. 

Før: Sove- og spisesal

Eierne ønsket å endre planløsningen på hytta, som er bygget for å huse mange mennesker samtidig. De ønsket å bytte sovesalen mot flere soverom, og få et bedre kjøkken og stue. Potensiale er stort ettersom ingen av de innvendige veggene er bærevegger. 

Etter: En helt ny hytte!

Halvor Bakke og resten av Eventyrlig oppussings-teamet valgte å rive alt inne i hytta, til og med den ene av de fire ytterveggene ble revet. Hvert oppussingsprosjekt varer i fem dager, også denne gangen, selv om det var det største oppussingsprosjektet de noen sinne hadde gjort. Den nye rominndelingen ble fire nye soverom, kjøkken, stue, spisestue, bad, gang og nye vinduer i hele bygget!

Den gamle hytta var ikke til å kjenne igjen da Halvor, Ole og Gustav var ferdige. Alle overflater var nye, og den nye planløsningen gjorde at hytta fremstod som et nybygg. 

Halvor gikk for det nordiske uttrykket denne gangen, med lyse tak og vegger, grålige nyanser sammen med sort og hvit. Stilen ble lekker, stram og minimalistisk. 

Utsikten fra soverommene var helt fantastisk, og derfor ville Halvor at alle soverommene skulle ha vegger og dører i glass, som i en togkupé. Slik kunne alle de fire soverommene få naturen omtrent på nattbordet. 

Få stilen!

Bohus er stolt sponsor av Eventyrlig oppussing. Hver uke kan du finne alle møblene og interiørvarene som er brukt i programmet i en ny artikkel på Bo:bloggen.