Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing på Fårnøtt

Eventyrlig oppussing er endelig tilbake! I den første episoden denne sesongen har Halvor Bakke og teamet reist til Fårnøtt for å gi nytt liv til en sommerhytte. 

30 minutter unna Sarpsborg, og en kort rotur fra fastlandet ligger Fårnøtt. Noen meter fra vannet ligger ei hytte idyllisk til. Her fikk Eventyrlig oppussing reise for å gjøre hytta til et sommerparadis!

Før: Furu-eldorado

Små endringer er gjort etter overtakelse, så nå trengte eierne hjelp til å modernisere hytta. Eierne ønsket et mer helhetlig og moderne uttrykk, både i praktiske løsninger og styling. De ønsket også et praktisk kjøkken med bedre skapplass. Stueområdet er av god størrelse, og med store vinduer kan man se ut på den idylliske skjærgården. Det var et godt utgangspunkt til å skape et maritimt paradis. 

Etter: Et nordisk sommerparadis

Halvor Bakke og gjengen bestemte seg for å pusse opp stue, kjøkken og soverom. Ideen var å gjøre huset funksjonelt og moderne uten å miste følelsen av "å være på hytta". Men ikke på hytta på fjellet! De ville skape en hytte som hørte til i skjærgården, i den nordiske stilen. Taket ble vasket grundig og beiset og alle vegger ble malt i en lett blåfarge, akkurat slik Halvor mener fargene skal være i en hytte ved sjøen. Halvor innredet spiseplassen med det runde Oslo spisebordet og Janik spisestoler i eik. 

Bærestolpen midt i stua ble slipt og malt hvit, og tok straks mindre oppmerksomhet i rommet. Nytt gulv ble lagt i stue og kjøkken. Døren og deler av veggen mellom stue og kjøkken ble fjernet, for å få en åpnere løsning og et mer sosialt rom.

Fargepaletten Halvor har valgt gir dempede og behagelige rom. Miksen av blåtoner blandet med lyst tre er en vakker kombinasjon. For å bryte med paletten har Halvor stylet den vakre hyllen og sofabord med grønne planter - det skaper en spennende kontrast. 

Få stilen!