Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 1

Et gammelt forsvarsbygg ble forvandlet til en morderne familiehytte.

17.02.2017

Interiørdesigner Halvor Bakke og hans snekkerteam vil i løpet av 8 spennende episoder, ta oss med til hytter i skjønn natur, rundt om i landet. Hyttene er triste og slitne, de trenger sårt en fornyelse. Eventyrlig oppussings - teamet med Halvor Bakke i spissen, tar oppgaven på strak arm! Med stort pågangsmot og planene klare, får vi bli med dem under de store forvandlingene.

Med iver og stor spenning får vi oppleve krevende logistikk utfordringer. Vi får ta del i oppussingen og forvandlingen av gråstein til gull. Vi lar oss inspirere av den nye luksusen den Eventyrlige oppussingen bringer med seg.

Eventyrlig oppussing: Sesong 2 Episode 1

Et gammelt forsvarsbygg i indre Telemark ble forvandlet til en morderne og stilren familiehytte. Hard og kjølig betong ble myknet opp med elementer fra den nordiske stilen.

Før:

Slik så hytten ut innvendig da Eventyrlig oppussing teamet ble ønsket velkommen.

Etter:

Stuen er nesten ikke til å kjenne igjen! Sofaen, Signature 300 - 3 seter, er fra Halvor Bakkes egen møbelkolleksjon hos Bohus. Gulvteppet i ull heter Vila gulvteppe. Sitte puffen Mambo har funnet seg til rette og sofabordet Daisy er med på å komplimentere den nordiske stilen.


Vakre lykter i en gruppe skaper lun stemning. Den store lykten Skyline, er designet av Halvor Bakke og produsert av norske Magnor glassverk.

Kjøkkenet er moderne og stilrent, og stiller seg i en helt egen klasse med den flotte kjøkkenøya. Spisestuestolene Nordic Flow passer perfekt inn.

Lampen Elfi i sement med en vakker dekorpære lyser opp det kule teltet på kjøkkenet.

Som lyskilde på kjøkkenet valgte Halvor Bakke og teamet hengende lampe-oppheng. Dette er med på å understreke den røffe, industrielle looken i hytten. Vi fører lignende lampeoppheng i forskjellige farger. Ta en titt på Torch lampen som fåes i flere forskjellige farger.

For å bringe liv inn på kjøkkenet og myke opp det stramme inntrykket er det valgt en stor flettet kurv med diverse innhold på kjøkkenbenken. Dette er en fin måte å samle alle tingene man gjerne oppbevarer på kjøkkenbenken, for slik å få et mer ryddig inntrykk.

Ute venter en spektakulær utsikt!

Vi gleder oss over de nye praktiske og funksjonelle løsningene i hytten, og syntes det er utrolig fint å se våre møbler få være med å skape nytt liv og god stemning for familien.

Her kan du se hele episoden.

Se bildene fra episode 2 her! En gammel foreningshytte er forrandret til en lun familiehytte!
Visste du at Halvor Bakke står bak den klassiske møbelkolleksjonen Signature Collection by Halvor Bakke for Bohus? Ta en nærmere titt på den her!