Gå til hovedinnhold

Eventyrlig oppussing ved Møsvatn

Ved Telemarks største innsjø, Møsvatn, har Eventyrlig oppussing denne uken skapt en fantastisk fritidshytte. 

Fjellområdet rundt Møsvatn består av vakkert terreng med idylliske fjellhytter og ørretfiske. For å komme seg hit må man ta årene fatt eller gå på en lengre fjellvandring. Å ta taxibåten er også en mulighet, men på vinteren må båten skiftes ut med snøscooter, for her blir det kaldt!

Hytten var som mange andre hytter, bestående av gulnet furupanel. Kjøkkenet var upraktisk med dårlige løninger og lite benkeplass. Vinduene var utdatert og for små til å kunne nyte den vakre naturen like utenfor hytteveggen. Halvor Bakke og resten av teamet ville skape en gjennomført fritidshytte hvor eierne virkelig kunne nyte hytten slik den var tenkt. 

For å få en gjennomført stil ble tak og vegger malt, og gulvet skiftet ut. Sittegruppen i stuen ble byttet ut med Loano hjørnesofa i fargen sand beige. Loano-sofaen kan du få i mange ulike tekstiler, farger og bein. Stolen i stuen stod fint til den nye stilen, men fikk et nytt og moderne tekstil. 

Kjøkkenet ble mer praktisk med ett nivå på benkeplatene og skapplass både i overskap og underskap. Halvøyen ble fjernet for å åpne opp kjøkkenet og få bedre plass til spisegruppen. Her valgte Halvor Bakke en rund sittegruppe bestående av Signature Collection spisebord og SIgnature Collection 550 spisestoler i olivengrønn. Stolene har et stort utvalg tekstiler og farger slik at de kan passe inn i et hvert hjem. Det runde teppet rammer spisegruppen elegant inn. For å kunne nyte naturen utenfor på best mulig måte ble vinduene skiftet ut med store vinduer fra gulv til tak. En skyvedør gjør det nå mulig å gå rett ut på den nye terrassen utenfor. 

I tillegg til å pusse opp soverom, bad, stue og kjøkken, ville teamet også gjøre det beste ut av uteplassen. Den geniale idéen ble en badestamp som kan brukes sommer som vinter.