Gå til hovedinnhold

Få det fint med grønne planter inne

Ethvert hjem har godt av en god dose grønt. Grønne planter gir en behagelig og trygg atmosfære – et friskt pust i hjemmet. Vi trives best i frodige omgivelser, det ligger i vår natur. Dog ligger det ikke i alles natur å ta vare på planter. Eller kanskje har vi ikke tid eller lyst til å ta vare på planter. Heldigvis trenger du ikke grønne fingre for å innrede med grønne planter inne.

Vedlikeholdsfrie grønne planter

Hos Bohus har vi et stort utvalg av silkeplanter. Det er kunstige blomster og planter av høyeste kvalitet. Plantene er svært naturtro i både form og farge, og passer godt inn i de fleste hjem. Med kunstige silkeplanter får du grønne planter inne som er vedlikeholdsfrie og dekorative, samtidig som de er duftfrie og allergivennlige. Slik kan du enkelt skape en frodig og hyggelig atmosfære uten å tenke på vanning og stell. Vinn, vinn.

Grønne planter inne i stuen

Stuen er husets samlingspunkt. Stuen er ikke bare et sted for familien, men også et sted hvor vi tar i mot gjester. Det er husets ansikt utad. Derfor er det også det rommet vi bruker mest tid på å innrede. Grønne planter gir stuen en koselig stemning og er et dekorativt element som frisker opp. Sett store planter på gulvet og eksperimenter med planter stående sammen. En monstera, for eksempel, passer godt ved siden av sofaen og gir stuen et moderne preg. Blomster på stuebordet vil også løfte inntrykket. Du kan i tillegg plassere mindre grønne planter i vinduskarmen, på sidebord eller på en skjenk. Det er små detaljer som vil gi stuen din det lille ekstra.

Gjør badet om til en grønn oase

Badet er et sted for velvære og avslapning. Med grønne planter kan du skape en ekstra behagelig stemning. Har du et lite bad, kan en hengeplante i et hjørne gjøre susen. For de med stor boltringsplass på badet, vil en palme i kombinasjon med en eller flere fiolfiken virkelig gjøre badet til hjemmets grønne oase.

 

Grønne planter rundt omkring i hjemmet

En av fordelene med kunstige planter er at du slipper å vanne og vedlikeholde dem. Det gjør at du kan plassere små grønne innslag rundt om i hjemmet uten å tenke mer på det. I gangen kan du for eksempel ha en potte med gress i et hjørne. På kjøkkenet vil en Rhipsalis hengende i et hjørne være perfekt, mens på soverommet kan en eucalyptus silkeblomst i en vase bidra til en elegant stil.

Hos Bohus har vi en rekke kunstige blomster og planter som vil gjøre hjemmet ditt litt grønnere og frodigere. Kom innom din nærmeste Bohus og ta en titt på vårt store utvalg av grønne planter.