Gå til hovedinnhold

Få det fint med pynt i vinduskarmen

Gi vinduskarmen din et løft med våre seks tips til ting du kan pynte i vinduskarmen  med.

 

En vinduskarm er et blankt lerret som fortjener en fargeklatt eller to. Med en plante og noen få velvalgte objekter gjør du vinduskarmen om til et dekorativt innslag i rommet.

Pynt i vinduskarmen med duftpinner

Med duftpinner i vinduskarmen pynter du opp, samtidig som du får litt ekstra god lukt i hjemmet. Vinn, vinn. Du får duftpinner i en rekke ulike dufter, velg de som resonnerer best med din smak.

Plasser figurer og objekter i vinduskarmen

Noen velvalgte figurer eller skulpturer i vinduskarmen blir et kunstnerisk innslag i rommet. Velg figurer eller skulpturer du liker og som har betydning for deg. Det trenger ikke alltid å være en ny gjenstand, men kan også være noe du har hatt fra barndommen eller arvet. Det som er viktig er at du ikke har for mange objekter i vinduskarmen, men gir hvert objekt den plassen de fortjener.

Lys opp med en lysestake i vinduskarmen

En enkel lysestake i vinduskarmen kan stå godt sammen med en skulptur eller komplementere en plante. Lysestaken blir et objekt og en skulptur i seg selv, samtidig er levende lys også med på å skape en hyggelig atmosfære i rommet.

Tilfør kontraster med tørkede strå

En bunt med pampasstrå har en naturlig fargepalett som passer godt til det meste. Tørkede strå skaper kontraster og skyggespill i møtet med lyset fra vinduet. Tørkede strå krever i tillegg lite vedlikehold.

Skap stemning med kubbelys

Et kubbelys eller to gjør seg godt i vinduskarmen. Levende lys skaper en lun og hjemmekoselig atmosfære. Et kubbelys er rett og slett en kubbe med god stemning

Gi vinduskarmen et friskt pust med blomster og planter

Blomster og planter gjør seg godt i enhver vinduskarm. Vinduet blir en naturlig ramme for plantene og bader dem i naturlig lys. Det gjør at blomstene virkelig kommer til sin rett og får det lyset og den oppmerksomheten de fortjener.

Med andre ord er det ikke så mye som skal til for at vinduskarmen blir mer enn bare en karm. Det er kun noen få kledelige objekter som skal til for at vinduskarmen blir et blikkfang i rommet. Ta turen innom din nærmeste Bohus og ta en titt på vårt store utvalg av interiør og dekor til vinduskarmen og hjemmet. Vi sees på Bohus.