Gå til hovedinnhold

Få det fint på soverommet!

Du tilbringer 1/3 av tiden din i sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn! 

4 ting du MÅ ha på soverommet!

1. SENGETØY

Hvor deilig er det ikke å legge seg i en seng med rent og friskt sengetøy! Velg naturlige materialer som lin og bomull på laken og dynetrekk. Naturlige materialer puster, og lin absorber fuktighet. Jo tørrere miljøet i sengen er, desto mindre trives sengemidd. Sengetøy i nøytrale farger og mønstre gir deg en nøytral base, hvor du med dette på plass står fritt til å leke med øvrig interiør. Velger du en nøytral base for sengetøy og tekstiler, er det enkelt å tilføre valgfritt interiør, som er med på å understreke stilen du ønsker. Nå er det supertrendy med naturmaterialer og grønne planter i interiøret. Vi bringer dem også inn på soverommet!

Se våre fineste sengesett her! 

 

2. DYNER OG PUTER

Et annet godt tips er å velge dyner og puter i dun. Dun transporterer bort fuktighet og reflekterer varme. Slik kan man unngå å bli veldig svett under nattens løp. Disse egenskapene avgjøres av dunens kvalitet. Det finnes velegnede dundyner for alle årstider. Putene fås også som hotelputer, perfekt for støtte i ryggen når din kjære har servert frokost på sengen.

Se utvalget her!

3. NATTBORD

Et nattbord er godt å ha ved sengekanten. Bruk det til avlasting og oppbevaring. Et fint sted å ha vekkerklokken, vannglasset, leselampen og boken liggende. Se alle nattbord her.

4. GRØNNE PLANTER

Planter øker luftkvaliteten i rommet og bidrar til bedre søvn. Vær raus, og sett flere sammen i grupper. Har du ikke grønne fingre? Fortvil ikke, vi har grønne planter som lever evig. Se dem her.