Gå til hovedinnhold

Få det fint på soverommet!

Du tilbringer 1/3 av tiden din i sengen. Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom, du fortjener en god natts søvn! 

15.03.2017

Velger du en nøytral base for sengetøy og tekstiler, er det enkelt å tilføre valgfritt interiør, som er med på å understreke stilen du ønsker. Nå er det supertrendy med naturmaterialer og grønne planter i interiøret. Vi bringer dem også inn på soverommet! 

 

Seng i toppbildet:
ZEN POLAR rammemadrass fra 1999,-

1. KAKTUS 899,- 2. KIRAN pute i skinn 449,- 3. CATTIS pute 399,- 4. MANDY takpendel 199,- 5. DORTHE pledd 599,- 6. ADD ON nattbord 1899,- 7. TURISTRIPA sengesett 699,- ( Nå 419,- ) 

 

4 ting du MÅ ha på soverommet! 

1. Sengetøy: 

Hvor deilig er det ikke å legge seg i en seng med rent og friskt sengetøy! Velg naturlige materialer som lin og bomull på laken og dynetrekk. Naturlige materialer puster, og lin absorber fuktighet.  Jo tørrere miljøet i sengen er, desto mindre trives sengemidd. Sengetøy i nøytrale farger og mønstre gir deg en nøytral base, hvor du med dette på plass står fritt til å leke med øvrig interiør.

Unn deg litt ekstra luksus med et mykt pledd ved fotenden. Dette er deilig å ha tilgjengelig om det skulle bli kaldt, og det gjør sengen mer innbydende visuelt.
DORTHE pledd 599,- CATTIS pute 399,- TURISTRIPA sengesett 699,- 


Pleddet Falketind 499,- er et lekkert ullpledd fra Høie. Kommer i flere forskjellige farger. Foto: Produsenten

2. Dyner og puter:

Et annet godt tips er å velge dyner og puter i dun. Dun transporterer bort fuktighet og reflekterer varme. Slik kan man unngå å bli veldig svett under nattens løp. Disse egenskapene avgjøres av dunens kvalitet. Det finnes velegnede dundyner for alle årstider. Putene fås også som hotelputer, perfekt for støtte i ryggen når din kjære har servert frokost på sengen. 

1. TOLEDO vase 599,- 2. LEA sengesett 1299,- 3. LAUSANNE stol 2999,- 

 

3. Nattbord:

Et nattbord er godt å ha ved sengekanten. Bruk det til avlasting og oppbevaring. Et fint sted å ha vekkerklokken, vannglasset, leselampen og boken liggende. Se alle nattbord her.

Nattbordet ADD ON fra Jensen kan også festes rett i sengerammen. Smart eller hva? ADD ON nattbord 1899,-

4. Grønne planter:

Planter øker luftkvaliteten i rommet og bidrar til bedre søvn. Vær raus, og sett flere sammen i grupper. Har du ikke grønne fingre? Fortvil ikke, vi har grønne planter som lever evig. Se dem her.

 

 

Skap et lunt og godt soverom med dempede farger på veggen.

Vi har sammen med Nordsjø Ide og Design utviklet et innholdsrikt fargekart. Malingen fås i alle Nordsjø Ide og Design butikker. Se det her!