Gå til hovedinnhold

Få det fint til sommerfesten

Planlegger du sommerfest? Her får du tips og triks til å lage en stemningsfull sommerfest for venner og familie.

 

Sommeren er en herlig tid. Sola står høyt på himmelen og går ikke ned før langt på natt. Det er tid for late dager og sommerfester som strekker seg ut i sommernatten. Vi hjelper deg å gjøre hagen klar til sommerfest.

Skap en stemningsfull sommerfest

Den ultimate sommerstemningen får du ute i hagen eller på balkongen. Er du usikker på hvordan været blir, kan du dekke bordet under en paviljong. Den skjermer både for sol og regn, og er derfor et perfekt tilskudd til hageselskapet. Å dekke et bord til sommerfest er en kunst i seg selv. Start med en løper i duse farger og servise og glass som står i stil. Noen fargerike detaljer på serviset vil livne opp og kan hentes opp i andre detaljer på bordet. Bruk gjerne noen spreke glass i livlige farger. Våre Happy champagneglass med glamorøs håndmalt skimmerdekor vil gi bordet et luksuriøst uttrykk. Match blomster og detaljer på bordet med serviettene for et fullkomment uttrykk.

Når du pynter til sommerfest kommer du ikke utenom planter og blomster. Det hører med på sommeren. Pynt bordet med markblomster. Du kan ha en stor bukett i en vase midt på bordet og plassere ut noen blomster her og der. Eller du kan droppe vasen helt og dekorere bordet med markblomstene. Det vil gi et sommerlig og friskt preg. Planter rundt bordet er også med på å skape stemning. Plasser ut noen større planter for et frodig og sommerlig uttrykk. Plantene kan også brukes til å dele inn hagen eller balkongen, så kan du ha en spisedel og loungedel på sommerfesten.

Det lille ekstra til sommerfesten

Selv om sommernettene her i Norge er lange og lyse, er det viktig med lys til sommerfesten. Rett lyssetting setter tonen for sommerfesten og skaper en intim og koselig stemning.
Heng lyslenker i paviljongen og bruk rikelig med levende lys og lykter.

Sommerkvelder i Norge kan fort bli litt kjølige. Da er det lurt å ha noen gode pledd på lur. Det vil gjestene sette stor pris på. En bålpanne eller utepeis kan også være med å varme på kjølige sommerkvelder. Samtidig blir det en ekstra stemningsfull sommerkveld med levende ild.

Ønsker du mer inspirasjon til sommerfesten, kom innom din nærmeste Bohus. Vi hjelper deg å finne akkurat det du trenger til sommerfesten.