Gå til hovedinnhold

Spisestue med en landlig rusikk stil

Få inspirasjon til å skape en koselig spisestue med en landlig og rustikk stil! 

20.01.2017

Tenk så deilig å våkne opp til froksot i denne spisestuen. Ute venter skitur og utelek i snøen. Inne er det lunt og varmt, lysene er tent.
For å skape en landlig, rustikk stil i ditt hjem eller på hytta, er det en god ide´å ta utgangspunkt i en rustikk fargepalett. Hent opp igjen fargene i naturen utenfor. Grønne, blå, brune og grå toner gjør seg fint på veggen. Sammen med Nordsjø Ide og Design har vi utviklet et eget fargekart som vil hjelpe deg på vei! Solide møbler med med en rustikk og landlig utførelse er med på å danne bakteppet for stilen. Velg møbler med synlig og grovt treverk, gjerne kombinert med malte overflater for å lette opp inntrykket.

Interiøret består av elementer/pyntegjenstander, krukker og annet interiør, i naturlige materialer, som tre, glass, metall og keramikk. Kurver, pledd, skinn, store og små lykter, servise i kjeramikk og porselen, kvister, kongler er interiør som passer perfekt inn i denne stilen. 

Se bildene og la deg inspirere! 

Surrey spisebord / Surrey spisesol / Kurv (rund) / Diplomat takpendel (tilsvarende) / Skinn 

Surrey skjenkWalmer keramikkkrukke /  Orleans lanterne 

 Se vårt utvalg av kurver og lykter

Pynt opp vinduskarmene med lysestaker og telysholdere. Aspen lysestake / Amanda lanterne Levende lys skaper stemning. Colorado lanterne / Sitteunderlag i skinn

Se mer interiør inspirasjon fra denne fine fjellhytta!  

Mer av vårt Rustikke sortiment finner du her.