Gå til hovedinnhold

Få inspirasjon til hytta

Hytta er varm og innbydende, med en lett, rustikk stil. La deg inspirere av de fine bildene og stjel stilen!

17.01.2017

På hytta skal vi kose oss. La jobb være jobb, hente inspirasjon og lade opp batteriene. Legg bort elektronikken og nyt det å være tilstede i naturen. 

Lag det koselig rundt deg med myke, varme tekstiler i naturlige materialer som lin, ull og bomull. Tenn lys, fyr i peisen og gjør gode ting for deg selv! I denne hytten fra Hovden har vi lagt tilrette for nettopp dette. Se hvor fint det ble, og stjel stilen. 

Ullpledd, pels og skinn er naturlige elementer som passer inn over alt! Det skaper hygge, varme og demper blant annet lyd. Tar du utgangspunkt i naturen når du innreder blir det sjelden galt. Stone-serien med blant annet spisebord og benk i gråbrun oljet og patinert eik, kommer til sin rett her. Møblene med sitt mer klassiske preg legger tilrette for en moderne rustikk stil.

Elements spisebord / Elements spisebenk / Lammeskinn Elements vitrineskap 

Elements-serien kan alt tilpasses dine behov når det kommer til størrelse, farge og utforming. Se hvordan her!

Interiøret er holdt i naturlige toner, hvor solid treverk går igjen. Fargeskalaen er nøytral med grått i fokus, og med aksent farger i grønt. Grønne planter er også med på å understreke de grønne tonene. Rett uten for døra fant vi vakre kvister, greiner med mose og kongler som sammen med horn, lykter og krukker i keramikk understreker den rustikke stilen. 

 Elements spisebord / Elemtents spisebenk / Lammeskinn Elements skjenk 

Et smart tips er å innrede med volumiøse gjenstander som tar litt plass og gjør "noe ut av seg". Velg de naurlige materialene som keramikk, glass, metall og tre. Glassvaser, keramikk krukker, lykter i tre/metall/glass, horn og telysholdere er med på å skape stemning! Legg frem fine bøker og andre ting som du syntes er pent og har en emosjonell verdi for deg. Dette er med på å gi hytta sjel og et personlig preg. 

Hent inn de rolige fargene fra naturen på vegg og/eller teksiler. Nå er populære farger grønt og blått, samt brente røde og brune toner med aksenter i oker og orange. Velg interiør og tekstiler med overflater i forskjellige strukturer, dette skaper spennende kontraster og er med på å gjøre hytta koselig!

Elements spisebord /Elements spisebenk 

Unngå at det ser rotete ut på bordet ved å samle interiøret på et brett! Få en helhet i hytta med spisebord, skjenk og vitrineskap i samme stil eller serie. Se mer av Elements-serien her. 

Få det fint! Sett frem en god stol sammen med pledd, puter og levende lys fremfor peisen og la tankene vandre. Det er tid for ro og hvile.