Gå til hovedinnhold

Fargelek på barnerommet

Barna skal trives på rommet sitt - gjør barnerommet til et fristed med en lek av farger.

Har barnet ditt endelig fått seg sitt eget rom, eller er det lenge siden det er gjort endringer? Hvis det er på tide å gjøre barnerommet nytt og fint, anbefaler vi å bruke farger! Enten det er maling på veggen, en morsom tapet, eller sengesett og fargerike lamper - farger gir mye energi til et rom. Velg blant våre mange sengesett i herlige farger og gi liv til den ellers litt kjedelige sengen. 

Se våre sengesett her!

Det er ikke mye som skal til for å gi barnerommet et løft. Den mest synlige endringen er kanskje å sette farge på veggene. En morsom tapet i favorittfargen til barna kan gjøre underverker! Enten du velger å tapetsere én vegg eller hele rommet, så vil endringen bli spennende for både deg og de minste. Her ser du tapet fra Borge, en lekker blomstertapet i "gammelrosa".

Gjør barnerommet mykt og koselig med puter, tepper og andre tekstiler. Pynteputer er like herlige å bruke i sengen og på gulvet, som i sofaen i stuen. La barna velge ut sine favoritter selv, da blir det enda gøyere å bruke rommet. 

Se alle tekstiler til barnerommet her! 

For å skape et helhetlig uttrykk kan det være lurt å velge én eller to farger man tar utgangspunkt i. Er barnet glad i blått, kan du bruke mange ulike toner i blå som går ton i ton, og som skaper et harmonisk uttrykk. Det gjør ingenting å bruke ulike blåfarger, det gjør barnerommet spennende! 

Velger du å gå for to farger, er det lurt å velge farger som komplimenterer hverandre. Grønn og rosa er en spennende kombinasjon. Bruk fargene på sengesett, puter, møbler, vegger og leker!