Gå til hovedinnhold

Flanellsengesett

Lite er vel bedre enn følelsen av å legge seg i nytt sengetøy. Pur hverdagsluksus. Med flanellsengesett blir det ekstra lunt og godt.

På regnfulle dager er det godt å bare slumre under dyna og høre på regnet som pisker mot ruta. Det føles betryggende å vite at du ligger varmt og godt innendørs. Sengesett i flanell er perfekt for slike dager. Det garnfargede bomullet gjør stoffet mykt og lunt.

Koselig med flanellsengesett

Når flanellsengesettet er på og det er lunt og godt på soverommet er det bare å krype under dyna med en god bok og en kopp te på nattbordet. Med ekstra puter, pledd og kanskje en saueskinnsfell spiller det liten rolle om det er bitende kaldt ute. Som du skjønner er sengesett i flanell spesielt godt på høsten og vinteren. Det er selvfølgelig også en selvskreven vinner på hytta. Ligger hytta på fjellet vil vi påstå at flanellsengesett fungerer året rundt. Tenk å komme hjem til hytta etter en lang skitur, krype inn under den varme og myke dyna, og ta seg en formiddagslur. Helt krem! Apropos krem, det er ikke helt feil med en kopp kakao i senga heller. Vi leker ikke hygge.

O flanell med din glede

Skal du gjøre det ekstra lunt og koselig på soverommet til jul er flanellsengesett helt perfekt. I julen kan du gjerne sove lenge og kose deg i sengen. Kombiner sengesettet med puter og pledd i julens farger. Du trenger ikke så mye julepynt på soverommet, men litt skader ikke. Pynt med det som passer til stilen på soverommet ditt. Det kan for eksempel være en julestrømpe, et lite juletre, noen engler og så klart en julestjerne. Sett prikken over i'en med levende lys og kanskje litt lett røkelse for skikkelig julestemning.

Vask og stell av flanellsengesett

Flanellsengesett er laget i bomull og lett å vaske, men ikke bruk tørketrommel. For å holde på flanellet sin mykhet og kvalitet anbefales det å lufttørke sengesettet. Til slutt, husk å skifte sengetøy ofte nok. Hver andre uke er anbefalt, men det er ingenting i veien for å unne seg rent sengetøy oftere.

Hos Bohus finner du flanellsengesett i 140x200 cm og 140x220 cm. Selvfølgelig har vi også sengesett i flanell til dobbeltdyner som måler 200x220 cm. Koseligere enn det blir det ikke. Ta turen innom din nærmeste Bohus og kjenn hvor myke og gode våre flanellsengesett er.