Gå til hovedinnhold

Gavetips til han som har alt

Å gi gaver til han som ikke ønsker seg noe er naturlig nok ikke så lett. Heldigvis er det noen ting som faller i smak hos enhver mann. Her får du gavetips til han som har alt. 

Et bilde som reflekterer mannens interesser

Et bilde gjør hjemmet ekstra koselig og setter tonen i et rom. Når du skal gi bort et bilde, er det viktig at du kjenner smaken og stilen til den du gir bildet til. Til en mann som er glad i dyr vil et bilde av en løve passe godt. Mens et landskapsbilde av en bilvei i vill natur kan passe bedre til en mann som liker bilturer. Bruk gjerne litt tid på å finne det riktige bildet, da vil gaven gi ekstra inntrykk.

Røffe detaljer til hjemmet

Detaljer hever inntrykket i hjemmet og er en flott gave til han som har alt. Ta utgangspunkt i interiørstilen til mannen du skal kjøpe gave til, og finn noen unike interiørdetaljer som vil gi mannens hjem et ekstra særpreg. Du kan for eksempel gi en skål i naturtre. Den kan brukes både som pynt og som en praktisk skål. Ellers er en vase noe alle bør ha, og noe man ikke kan få nok av. Glassbrikker er også en flott gave, som hjelper han med å ta vare på bordet. En Tenderflame bordlykt er en gave som skaper både god stemning og en god varme rundt bordet. Har han peis eller vedovn, er et vedstativ en perfekt gave. Da kan han stable veden på en pen og ryddig måte.

Gavetips til han

Gavetips til han som elsker skog og mark

Er du på jakt etter gave til han som liker seg best ute i skog og mark, er tilbehør til bålet og bålpanne en strålende gave. Hjelp han å briljere rundt leirbålet. En suppegryte til bål er perfekt for friluftsmannen som liker å lage god mat på tur eller i hagen. Da kan han diske opp med viltgryte, elgsuppe eller noe helt annet. Et vaffeljern til bål er også en ypperlig gave til en mann som liker friluftslivets gleder.

Gaver er en personlige oppmerksomhet som kan gi glede i lang tid. Hos Bohus finner du gaver som passer til både kvinner og menn. Er du på utkikk etter gaver til en kvinne i ditt liv, kan du ta en titt på våre gavetips til henne. Du er også alltid velkommen til å ta turen innom din nærmeste Bohus for flere gavetips til han.

Hva med en bålpanne eller utepeis?