Gå til hovedinnhold

Gi hjemmet varme med myke lammeskinn

Lammeskinnets kanskje største oppgave er å gi varme. Enten det er ute en sen sommerkveld eller i godstolen forran peisen. Lammeskinnet har derimot mange flere bruksområder. 

04.05.2018

Utendørs

Lammeskinnet har utrolig mange bruksområder, og kan brukes sommer som vinter, og ute som inne. Lammeskinnet passer perfekt utendørs når det er litt kjølig. Ha lammeskinnet på hytta når du skal kose deg i hytteveggen, hjemme på balkongen eller i hagen. Legg skinnet på setet eller ha det i ryggen, varmen det gir vil bli populært hos alle som prøver. Snart må du ha et lammeskinn på hver eneste stol du har. 

VARMER: JOY stoler med LONG lammeskinn som varmer og gjør uteplassen lunere. Tamina blomsterurne står på KEYWEST krakken

Vinterhalvåret

Hvor deilig er det ikke å fyre i peisen og kunne sette seg ned i godstolen, mykt og varmt, når det er kaldt ute? På vinteren trenger man mer varme innendørs. Varme er ikke bare en ovn eller en peis, varme kan komme fra tekstiler som ullpledd og lammeskinn. Tekstilene mykner hjemmet og gjør inntrykket lunt og koselig. 

ULIKE TYPER: Mongolian lammeskinn henger øverst i stigen og har delvis langt ull. CURLY lammeskinn i mørk grå farge henger under og er kort og krøllete i ulla. Det lyse LONG lammeskinnet i elfenbenhvit ligger på benken og er ekstra myk. 

På tur

Noe av det aller kjekkeste med å gå på tur, enten det er på fjellet, i skogen eller i byen, så er det å ta seg en god pause med god turmat. Uansett årstid kan denne pausen bli kald, og man må ta på seg et ekstra plagg og bruke sitteunderlag. Lammeskinnet er supert å ha med på tur, både for å varme seg og for kosens skyld. Skinnet er enkel å ha med seg i sekken og varmer bedre enn et sitteunderlag i teknisk materiale. 

I barnevognen

Spesielt i vinterhalvåret er det lurt å isolere godt i barnevognen. Et lammeskinn kan legges i bunnen av vogna og gi god varme. Lammeskinnet kan derimot også brukes på sommeren ettersom skinnet er temperaturregulerende. Men uansett hvor temperaturregulerende skinnet er rådes det til å fortsette å sjekke temperaturen på barnet. 

MYKT OG DEILIG: Mongolian lammeskinn finnes i flere farger, her i elfenbenhvit, kaupe og grå farge. 

Kan lammeskinnet vaskes? 

Har du brukt lammeskinnet ute eller sølt middagsrester? Det er ikke så vanskelig å få skitet bort, men det er viktig å huske på at ikke alle lammeskinn kan vaskes. Noen kan miste den myke teksturen og bli stygge i ullen. Alle våre lammeskinn kan vaskes i maskinen på ullprogram på 30 grader. Men bruk flytende vaskemiddel/ullvaskmiddel, ikke pulver da dette kan sette seg i skinnet. Ikke bruk skyllemiddel, blekemiddel eller vanlig såpe da dette kan svekke skinnets naturlige substans. Skinnet kan børstes forsiktig med en hårbørste etter vask. Skinnet ristes lett etter vask og tørkes hengende. Unngå sollys.