Gå til hovedinnhold

Interiørtips til badet

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. 

Varme farger til kalde fliser

Mange nedprioriterer å innrede baderommet. Vi synes badet er minst like viktig som stuen og kjøkkenet. Badet er spennende å jobbe med fordi materialene er ulik de fleste andre rom i hjemmet. Kalde fliser på gulv og vegger, badekar, speil og noen ganger betong, gjør det interessant å innrede baderommet. 

Har du fliser på vegger eller gulv vil det gi deg et kaldere uttrykk. Fliser i varme farger vil ikke kjøle ned badet i like stor grad. Men har du fliser i kalde farger er det fint å innrede med materialer som kan gi en kontrast til det kalde og varme opp.

Tekstiler gir varme. Velg farger du liker, men hold deg gjerne til en fargetone for et behagelig uttrykk. Rosafargen i tekstilene på bildet frisker opp og gjør det ellers hvite badet mer spennende. Naturmaterialet bambus fungerer ypperlig, også til badet, og er med på å varme opp og samtidig skape en eksotisk følelse. 

 

Få orden på håndklærne

Håndklær kan brukes til å gjøre badet spennende. For å få et stilrent og gjennomført uttrykk er det lurt å velge håndklær i basisfarger som utgangspunkt. Hvit, beige, grå og offwhite er lyse farger som passer med det meste. Velger man en slik nøytral farge kan man heller sprite opp med noen fargerike håndklær når man ønsker det. 

Kombiner basisfargen med håndklær i mønster og farge som står i stil med møbelmentet på baderommet. PREGO matten i fersken/rosa har et tidsriktig mønster og farge som gjør et ellers enkelt bad, spennende. Kombiner gjerne med håndklærne i samme mønster og farge. 

Shop the look

Baderomssett i sement gir en nydelig kontrast til myke tekstiler og varm bambus.

Detaljer i eksotisk bambus

Det populære naturmaterialet bambus gjør baderommet organisk og eksotisk. Bambus vokser i tropiske strøk, og vi forbinder derfor gjerne materialet med spennende reiser og feriefølelsen. Bambus er en varm tresort som blir enda finere sammen med lyse toner, som hvite fliser og lyse blomster.

Har du badekar slipper du mye søl om du har en badekarbro hvor du kan ha dine nødvendigheter lett tilgjengelig. 

Hvis du skal bruke tid og slappe av på baderommet, tenn lys og finn roen. 

Fullfør den organiske stilen og bruk bambus også til smykkene. Smykkeskrinet kan lukkes eller stå åpent. Legg gjerne favorittsmykkene dine slik at de er synlige, og bambusmaterialet vil få de til å skinne litt ekstra.

Shop the look