Gå til hovedinnhold

God natt – til små og store!

Tassende barneføtter midt på natta kan være koselig, men det blir fort trangt om plassen!

24.02.2016

Mange foreldre får jevnlig besøk av de søte, små om natten. Med armer og ben overalt kan det være vanskelig å finne en behagelig sovestilling. Det gir redusert søvnkvalitet for hele familien. Helst bør vi sove syv til åtte timer hver natt helt uten forstyrrelser fra andre, mener den danske søvneksperten Mikael Rasmussen.

– Den beste søvnen får du når du sover helt alene, sier Rasmussen til alive.dk.

For de fleste småbarnsfamilier er ikke dette fullt så lett å gjennomføre i praksis, men Bohus kan hjelpe med gode alternativ.

– Er du i en slik situasjon at det er mange i sengen hver natt, sover du bedre i en seng for hele familien. Vi har et stort utvalg av senger som er opptil 210 cm brede, og dermed gir boltreplass til både store og små. Slik vil hele familien få en langt mer behagelig natt. Det er en god investering når vi tilbringer en tredel av livene våre nettopp i sengen, mener kategorisjef seng Hanne Utakleiv Lorentzen i Bohus.

Signature Collection Sleeping 7070 er en ypperlig seng for å samle krefter i en hektisk hverdag.

–Denne har en deilig tykk overmadrass med god ventilasjon og fleksibilitet som tilpasser seg kroppen din. Det kommer i tillegg til høykvalitets pocket-fjærer og 7 komfortsoner gir deg ytterligere god komfort og hvile. Madrassen leveres i 3 ulike fasthetsgrader og flere størrelser som gir plass og god søvn til hele familien, sier Utakleiv Lorentzen.