Gå til hovedinnhold

Hagemøbler laget for norsk sommer

Vi viser deg hagenyhetene som du kan la stå ute i all slags vær!

Utemøblene er spesielt utsatt for slitasje i et norsk klima med mye vær og vind. Solen kan blekne tekstilet og regn kan gjøre skader. Hagemøblene fra Divano Lounge® gir deg den myke sittekomforten med puter du slipper å fjerne før regnet kommet. Møblene er designet slik at vannet renner raskt gjennom. Dette og de pustende materialene sikrer konstant luftsirkulasjon, slik at møblene tørker fort etter at det har regnet. Dermed kan hagemøblene stå ute i all slags vær, mens du kan nyte sommeren til det fulle.

Serien får du som loungesofa, loungestoler og solsenger. Vil du ha plass til mange? Da kan du bygge loungesofaene til en hjørnesofa ved å sette sammen for eksempel en 3-seter, og en stol. Sett inn en eller flere Norma loungestoler for en enda lengre sofa, som på bildet ovenfor. 

I tillegg til det pustbare skummet som gjør at hagemøblene kan tørke på en time etter regn, er også hagemøblene trukket med det slitesterke tekstilet Upper Class, fra Sunbrella. Tektilet er markedets beste stoff på utemøbler og sikrer en enkel rengjøring ved regn eller matsøl, hindrer mugg og blekner ikke av solen. Det tåler til og med vask med høytrykkspyleren, bare pass på å ikke spyle for nært stoffet. 

Minimalistisk sofasett

Altea utesofa tåler å stå ute i norsk sommervær! Hagemøblene har en stram og minimalistisk stil og er et svært nett utesofa, som passer ypperlig til mindre uteområder og balkonger. Sofaen kommer med fire pynteputer, et bord som også kan brukes som pall og med et avtagbart brett. 

Sofagruppen har innsydd "Quick dry foam" i rygg- og sitteputer for en mykere sittekomfort. I tillegg gjør skummet at hagemøblene tørker raskt. 

Norske hagemøbler på sitt beste

Formfin er kjent for sine tidløse kvalitetsmøbler, av norskproduserte materialer, med høy sittekomfort. Nå flytter de stuen ut, med flotte hagemøbler i samme gode kvalitet som tåler sommerens sol og regn. Du slipper faktisk å ta inn putene på kvelden. 

Villa kan du skreddersy slik du ønsker. Velg blant våre oppsett og syv flotte farger på tekstilet, ulike bordplater, benhøyder og -farger. Villa tar trenden om å flytte innemøblene ut på alvor og tilbyr stilsikre hagemøbler som like gjerne kunne ha stått i stuen. 

Se hele kolleksjonen her!