Gå til hovedinnhold

Her er årets fineste hagestoler

Ta en titt på vårt store utvalg hagestoler til uteplassen. 

Finn din favoritt-hagestol til uteplassen. Våre tidløse klassikere er selvfølgelig like aktuelle i år som i fjor, men vi frisker også opp med sesongens nyheter og med nye, spennende trender til spiseplassen. Dekk bordet og inviter dine nærmeste på middag ute i sommer! 

Se årets spennende hagenyheter her

Signature Collection Garden er en klassisk hagekolleksjon designet av Halvor Bakke. Her kan du velge mellom åpen og tett flett for to helt ulike uttrykk. Til spisebordet kan du velge Signature hagestol med og uten armlener, og for ekstra komfort kan du velge en Signature loungestol. Trenger du en sittegruppe er loungestolene veldig fine å ha som en egen sone i hagen, eller alene på balkongen. Velg mellom høy og kort rygg!

Se hele Halvor Bakkes hagekolleksjon her

Nytt for i år er praktiske hagestoler som kan stables! Dermed kan du få plass til mange gjester og samtidig bruke liten plass på å oppbevare alle hagestolene. Vi ser også mer bruk av farger på hagemøbler og det gjelder også for hagestolene! Sophie plaststoler kan du få i gul, grønn og blå, og Santiago stablestol kommer i både grønn, blå og grå farge.