Gå til hovedinnhold

Her er årets spennende hagemøbler

Ta en titt på sommerens nyheter til uteplassen! 

28 FEBRUAR 2020

Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass? Enten du vil møblere balkongen, lage en tropisk oase i hagen eller slappe av i en behagelig hengestol, så finnes det noe for enhver i årets kolleksjon. Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget. 

Årets hagenyheter består av noen klassiske tilskudd, trendy hagegrupper i moderne flett, hagebord med praktiske løsninger og mange behagelige hagestoler som du virkelig kan nyte sommeren i. 

Bo: grønt og eksotisk

Sommeren i Norge kan nå tropiske høyder, men uansett temperatur kan du skape en varm og eksotisk stemning på uteplassen. Årets store nyhet er moderne flett i en fantastisk, gyllen farge. Velg mellom herlige loungestoler, behagelige hagegrupper og lekre spisestoler. Kombinér gjerne flere materialer. Athen hagestolene i gyllen flett passer perfekt til Rafi spisebord i metall. Tika sofasettet består også av moderne flett og sofabord i svart aluminium - en spennende kombinasjon!

Uansett om du har en liten hageflekk, en balkong eller en større terrasse, så kan du skape en grønn oase som gir den gode feriefølsen og et hint av tropene.

Fleksible spisegruppe til hagen

En stor nyhet i år er praktiske hagebord med tilhørende tilleggsplate, som enkelt kan dras ut. Wing hagebordet kan du utvide til nesten fire meter! Velg mellom glassplate og aluminiumsplate, og få det uttrykket du ønsker!

Se alle våre spisegrupper til uteplassen her!

For et helt annet uttrykk kan du velge et lettere hagebord i hvitt, som Luna hagebordet. Velg gjerne Luna hagestoler til spisebordet, eller mix med noen andre hagestoler fra vårt store utvalg! 

For en rimeligere hagegruppe er Arteon hagesettet et godt alternativ. Har du en balkong, mindre hage eller en liten terrasse kan denne spisegruppen passe perfekt! Hagesettet er plassbesparende og praktisk fordi både hagestolene og hagebordet kan enkelt klappes sammen etter bruk. Hagebordet kan du få i to ulike størrelser, slik at deg med både stor og liten uteplass kan få gleden av å spise ute i sommer! Velg mellom sort og hvit farge i aluminium. 

Nye hagemøbler for late dager

Skap den deilige feriefølelsen hjemme med lekre hagegrupper! Vi tilbyr et stort utvalg utesofaer og loungesett i ulike stiler, materiealer, priser og størrelser. Og i år er det kommet enda flere nyheter! En stor trend er tauflett, eller "rope" om du vil. Nyheten Alma sofagruppe er laget i tauflett og aluminium for et spennende og trendy uttrykk! Kom gjerne innom våre varehus for å se og kjenne på materialene. 

Ønsker du en en større hagegruppe hvor du kan få plass til flere, er Santos-kolleksjonen et godt alternativ. Velg mellom hjørnesofa og sofasettet, som består av to stoler, bord og og en 3-seter. Kolleksjonen er i en stram og elegant stil, som passer både i byen og på landet. Santos hagebordet har en praktisk hev/senk funksjon uten trinn, som gjør at du kan velge akkurat hvilken høyde du vil ha på bordet. Sett bordet høyt for å nyte gode middager og senk bordet når det er tid for å slappe av med kaffen. Hele kolleksjonen kan du få i svart eller hvit farge.

 

Slapp av i behagelige hagestoler

Enten du har stor eller liten plass, bor ved sjøen eller i byen, så kan du nyte våren og sommeren på din uteplass. Det handler om å skape sommerparadiset hjemme. Og da har du også friheten til å velge hvordan hagemøblene skal se, føles og kjennes ut! Er det hagestoler du trenger, har vi et bredt utvalg slik at du kan finne en favoritt som passer perfekt hjemme hos deg. Trenger du noen gode, komfortable hagestoler? Eller ønsker du noen lette, minimalistiske loungestoler? Kanskje noen av årets nyheter kan friste!

Se alle hagestoler her

 

Nyt sola i våre nye solsenger

På de varmeste dagene er en solseng perfekt å ha. Beck solsengene er lette, og derfor også enkle å slå opp når sola varmer litt ekstra. I år kan du velge mellom hvit og sort farge, og for eksempel kombinere med et sidebord. Da er både Santos og Bolzano gode alternativer. 

Kreativ avslapning

Sommeren er tiden for avslapning, men også en tid hvor kreativiteten kan blomstre! Away er en av våre mest fleksible nyheter til uteplassen. Denne hagesofaen kan bygges på minst seks ulike måter. Vil du ha en lounge, to solsenger, eller en stor sittegruppe? Ønsker du to eller flere bord? Ryggbøylene settes og flyttes enkelt der du ønsker ryggputen, og et par minutter har du en helt annen hagegruppe. Lek deg med mulighetene denne praktiske sofaen gir deg og bygg din fineste sommerfavoritt!