Gå til hovedinnhold

Her er årets spennende hagemøbler

Ta en titt på sommerens nyheter til uteplassen! 

Lurer du på hvordan du skal skape en hyggelig uteplass? Enten du vil møblere balkongen, lage en tropisk oase i hagen eller slappe av i en behagelig hengestol, så finnes det noe for enhver i årets kolleksjon. Sett gjerne sammen ulike stiler og farger, det gjør uteplassen din til noe helt eget. 

Årets hagenyheter består av noen klassiske tilskudd, trendy hagegrupper i moderne flett, hagebord med praktiske løsninger og mange behagelige hagestoler som du virkelig kan nyte sommeren i. 

Bo: grønt og eksotisk

Sommeren i Norge kan nå tropiske høyder, men uansett temperatur kan du skape en varm og eksotisk stemning på uteplassen. Moderne flett er også trendy i år. Velg mellom herlige loungestoler, behagelige hagegrupper og lekre spisestoler. Kombinér gjerne flere materialer. Tika sofasettet består også av moderne flett og sofabord i svart aluminium - en spennende kombinasjon! Sofasettet kan du både få i fargen natur og svart!

Uansett om du har en liten hageflekk, en balkong eller en større terrasse, så kan du skape en grønn oase som gir den gode feriefølsen og et hint av tropene.

Fleksible spisegrupper til hagen

Praktiske hagebord med tilhørende tilleggsplate, som enkelt kan dras ut, er for den som ønsker det fleksibelt. Wing hagebord kan du utvide til nesten fire meter! Velg mellom glassplate og aluminiumsplate, og få det uttrykket du ønsker! I år har vi mange nye, praktiske hagestoler som kan stables!

Se alle våre spisegrupper til uteplassen her!

For et annet uttrykk kan du velge et lettere hagebord, som Anzio hagebordet. Velg gjerne Matera hagestol, som kommer i tre ulike farger, til spisebordet eller mix med noen andre hagestoler fra vårt store utvalg! 

Har du en mindre hage eller en liten terrasse kan Stella hagesett passe perfekt! Kan fås med to hagestoler og en hagebenk, eller fire hagestoler.

Nye hagemøbler for late dager

Skap den deilige feriefølelsen hjemme med lekre hagegrupper! Vi tilbyr et stort utvalg utesofaer og loungesett i ulike stiler, materiealer, priser og størrelser. Marino Lounge er en serie hagemøbler som passer perfekt til late dager i solen. Her kan du velge mellom ulike moduler, som du kan sette sammen akkurat slik du ønsker! Detaljene i skinn gir et spennende uttrykk og hele 20 cm puter gjør at du vil sitte svært godt! Kom gjerne innom våre varehus hvis du har mulighet for å se og kjenne på materialene. 

Ønsker du en hagegruppe som kan stå ute i sommerens regn, så er Mooy loungesofa fra Divano Lounge et ypperlig valg! Alle de moderne og elegante hagemøblene fra Divano Lounge er designet for å være pustbare slik at de kan stå ute selv i regnvær. Putene er laget for at vann skal slippes lett inn og lett ut igjen. Det gjør at hagemøblene er tørre igjen etter ca. 1 time! Tekstilet er også smussavisende og derfor svært enkel å rengjøre. Kombiner hjørnesofaen med de lekre Coral loungestolene eller gå for Coral solseng med ekstra komfort, og du har en uteplass du virkelig kan slappe av på i sommer. 

Se utvalget fra Divano Lounge som tåler norsk sommer!

Slapp av i behagelige hagestoler og hengestoler

Enten du har stor eller liten plass, bor ved sjøen eller i byen, så kan du nyte våren og sommeren på din uteplass. Det handler om å skape sommerparadiset hjemme. Og da har du også friheten til å velge hvordan hagemøblene skal se, føles og kjennes ut! Er det hagestoler du trenger, har vi et bredt utvalg slik at du kan finne en favoritt som passer perfekt hjemme hos deg. Trenger du noen gode, komfortable hagestoler? Eller ønsker du noen lette, minimalistiske loungestoler? Kanskje noen av årets nyheter kan friste!

Se alle hagestoler her

Nyt sola

På de varmeste dagene er en solseng perfekt å ha. Beck solsengene er lette, og derfor også enkle å slå opp når sola varmer litt ekstra. I år kan du velge mellom hvit og sort farge, og for eksempel kombinere med et sidebord

Kreativ avslapning

Sommeren er tiden for avslapning, men også en tid hvor kreativiteten kan blomstre! Away er en av våre mest fleksible hagemøbler. Denne hagesofaen kan bygges på minst seks ulike måter. Vil du ha en lounge, to solsenger, eller en stor sittegruppe? Ønsker du to eller flere bord? Ryggbøylene settes og flyttes enkelt der du ønsker ryggputen, og et par minutter har du en helt annen hagegruppe. Lek deg med mulighetene denne praktiske sofaen gir deg og bygg din fineste sommerfavoritt!