Gå til hovedinnhold

Her er høstens nyheter!

Varehusene fylles endelig opp med høstens spennende trender og tidløse klassikere! Se høstens nyheter i klassisk, rustikk og nordisk stil!

14 SEPTEMBER 2020

Nyheter i nordisk stil

Skandinavisk design kombinerer det beste fra to verdener: Det stilrene og det varme.
Denne høsten finner du møbler og interiør som gir deg et tidsriktig, nordisk hjem. Fargepaletten er dus og dempet, med vakre farger i støvete nyanser. De senere årene har det skandinaviske designet endret seg fra lyse eikemøbler til uttrykket vi har nå, som viser mer kontraster mot sort. Formene er organiske på alt fra sofaer til lamper. 

La deg inspirere av den nordiske stilen her.

Kathrine Sørland er ambassadør for den nordiske stilen hos Bohus. Hun elsker det luftige uttrykket stilen gir i hjemmet og de vakre, duse fargene som har kommet i høst. Hennes putekolleksjon har blitt oppdatert med nye, trendy farger som kan styles sammen i ulike kombinasjoner.

Se Kathrines putekolleksjon her!

Nyheter i rustikk stil

Den rustikke stilen bærer preg av det ekte, bestandige og tradisjonsrike utført i godt håndtverk. Stilen skal være naturlig - med ulike typer treverk. I høst ser vi at den rustikke stilen beveger seg fra å være industriell og landlig til et mer bohemsk uttrykk. Naturmaterialer som bomull, tre, skinn, lin og keramikk blir mye brukt og skaper rolige og harmoniske rom. En av høstens heteste nyheter er de fine rottingmøblene vi nå får inn. De får du i både lyst tre og sort, og i mange ulike fasonger og størrelser. 

En stor nyhet til spiseplassen er Elements-serien. Den består av designelementer i høy kvalitet, utført i fine og naturlige materialer, som heltre ask, elegant rotting på dører og pulverlakkerte stålben. Alt kan tilpasses dine behov når det kommer til størrelse, farge og utforming!

Se hvordan du kan designe dine egne Elements-spisemøbler her.

Nyheter i klassisk stil

Den klassiske stilen er tidløs og varig. Møblene er ofte solide og elegante, og oser kvalitet! Høstens nyheter består av vakre møbler i trendy, neddempede farger. Velour er fortsatt et hett tekstilvalg, men nytt for høsten er at materialene er mer taktile - du vil ta og føle på overflatene. Det kan både være tekstiler som popper, lampeskjermer i skinn eller skap i rotting. 

Se den klassiske kolleksjonen til Halvor Bakke her.

Uansett hvilken interiørstil du liker best, er det ofte spennende å blande de ulike stilene for å skape et personlig hjem.