Gå til hovedinnhold

Hjemme hos Dag Otto

Se Dag Otto Lauritzens fantastiske leilighet i Grimstad, innredet og stylet av interiørekspert Halvor Bakke!

Dag Otto og Ellen stortrives i leiligheten sin i Grimstad, men en dag fant de ut at det var på tide å gi leiligheten et lite løft. Med hjelp fra interiørekspert, Halvor Bakke, og interiøransvarlig hos Bohus Arendal, Berit Vildalen, ble leiligheten forvandlet til en klassisk drøm!

Paret hadde et stort ønske om et klassisk og tidløs hjem, og ga Halvor og Berit frie tøyler til innredningen. Leiligheten var romslig med store vinduer og en fantastisk utsikt ut mot havnen.

– Vi startet med å velge en fargeskala i to-tre fargetoner som ble gjennomgående i hele boligen. Det er nemlig trikset for å få et gjennomført resultat, forteller Halvor. Leiligheten ble deretter innredet med solide, elegante møbler og vakre sofistikerte interiørdetaljer. Bare sjekk ut resultatet – rett og slett en drøm av en leilighet!

– Det runde spisebord er det optimale sosiale møbelet og sørger for at alle føler seg inkludert, forteller Halvor. Når du skal dekorere et rundt spisebord er det naturlig å la fokuset ligge midt på bordet. Plasser en generøs blomsterbukett i en vakker rund vase, eller bruk flere lykter, lysestaker og vaser. Det blir et flott blikkfang. Uansett hva du velger, er det viktig å ikke blokkere utsikten og muligheten for å la samtalen gå fritt mellom middagsgjestene. Det betyr i praksis at bordpynten bør gå under øyehøyde.

Et tips fra Halvor er å hente inspirasjon på reiser og opplevelser ute i verden, fra restauranter, hoteller og nye steder. Det er også viktig å tenke på helheten av hjemmet og plasseringen.

– Hjemme hos Dag Otto og Ellen fant vi ut at det var nydelig å dra inn blåfargen fra utsiden, forteller Halvor. Å hente inspirasjon fra naturen er nemlig en stor trend akkurat nå. – Et drømmehjem får du ved å følge magefølelsen, sier Halvor.

Det var viktig for Ellen at hjemmet fortsatt måtte ha både personlighet og karakter. Halvor elsker at gamle objekter blandes inn i alt det nye for å skape en autentisk følelse. Gjerne noen antikviteter eller arvede møbler med affeksjonsverdi. Det gir personlighet.

Sammen med en behagelig og klassisk sofa, elementer av gamle gjenstander og de stilfulle Signature Collection-ørelapp stolene, er stuen lun og trivelig med et ordentlig sæpreg.

Shop the look