Gå til hovedinnhold

Hjemme hos OnklP

Pål Tøien, bedre kjent under artistnavnet OnklP, ble kjent som rap-duoen Jaa9 & OnklP på tidlig 2000-tallet. De senere årene har han gjort stor suksess med OnklP & De fjerne slektningene. Nå bor han i en leilighet i på Tøyen i Oslo.

23.03.2018

Leiligheten ligger i toppetasjen og har store vinduer i alle rom som gir mye naturlig lys. Vi i Bohus har vært så heldige og fått lov til å pusse opp og innrede hele leiligheten, fra gulv til tak.

Lunt og behagelig

Pål Tøien vant P3 prisen i 2017, den aller gjeveste prisen under P3 Gull. Låta «Styggen på ryggen» ble årets låt under Spellemannsprisen i 2014. Suksessen med låta førte blant annet til en deltakelse i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Som frontartist i både rap-duo sammen med Jaa9, og i bandet OnklP & De fjerne slektningene, blir det det mye reising. Med et hektisk turnéliv er det fint å ha et sted å lade batteriene.

KOMFORT: Artisten liker en enkel stil med farger som frisker opp, og setter komfort ekstra høyt. 

Pål Tøien sier han liker å slappe av når han er hjemme. Han ville ha et innbydende hjem, som er mykt og koselig med høyest mulig komfort. Artisten liker å komme hjem og slappe av med Playstation i stua, og da er en myk sofa viktig. Med en stor sofa er det plass til at venner og familie kan samles. Se alle våre sofaer her! De myke putene fra Kathrine Sørland gjør sofaen ekstra behagelig og deilig.

 Det myke Home Cross pleddet er i 100 % ull. 

Gulvet som er brukt i hele leiligheten heter Elite XXL design Rockford fra Gerflor.  Den er i kategorien hvitlasert, og formatet på plankene er 217 cm x 24,3 cm. 

La maling sette stemningen

Vi ville skape et koselig sted hvor fargene og interiøret kunne skape en lun og behagelig stemning. Vi valgte derfor å male taket i hele leiligheten i fargen Signature sort. Det gjorde inntrykket mindre sterilt og mye lunere. Veggene er malt i samme farge i alle rom i leiligheten i fargen Rustikk beige. Fargene er nøytrale og gir et stilrent uttrykk. Ettersom leiligheten ligger i toppetasjen og har store vinduer i alle rom, var det fint å bruke litt farger på vegger og tak.

LUNE FARGER: Taket er malt i Signature sort. Veggene i alle rom er malt i Rustikk beige. Malingen er fra Nordsjö.

Smarte løsninger

For å få plass til alle bøkene til artisten passet Mistral reolen perfekt. Tøien forteller oss at han liker en stram og enkel stil. Designet i Mistral er enkel og stilren, hvor man kan velge mellom mange ulike farger. Reolen til Tøien er svart med dør i naturtre for å bryte opp. Reolen kan settes opp på uendelige måte, og du kan endre, utvide og flytte den akkurat slik du ønsker.

Når du skal bygge en reol er det bare fantasien som setter grenser.

FINE DETALJER: COOPER Lampen står fint sammen med MISTRAL hyllene. De svarte detaljene gir et gjennomført inntrykk. 

MISTRAL kan også brukes som TV-benk. Gjennomtenkte løsninger som ledningsføring gjør reolen optimal når du vil skjule ledningene som hoper seg opp og gjør hjemmet uryddig.

ANVENDELIG: Innen MISTRAL AV finner du moduler som er optimalisert for multimediaapparater.

Viktig å sove godt

På soverommet går samme farge på vegger og tak igjen som i resten av leiligheten. For å få et soverom hvor man kan slappe helt av og få en lun følelse, passet det fint med grå fargetoner. Senga fra Signature Sleeping med sengegavl gjør soverommet innbydende. God søvn er viktig, og for en artist som jobber mye kveld er det ekstra viktig med en god seng å komme hjem til. Puter fra Kathrine Sørland i ulike farger frisker opp gråtonene og harmonerer i farge.

BEHAGELIG: Senga fra Signature Sleeping kommer i ulik fasthetsgrad, størrelse og farger. Sengegavlen gir en eksklusiv hotellfølelse og gjør at du kan sitte og lese i senga, helt komfortabelt.  

PRAKTISK: MISTRAL hyllene brukes her som vegghylle og nattbord. De festes enkelt på veggen, og ved å unngå møblering på gulvet er det lett å rengjøre på soverommet.