Gå til hovedinnhold

Slik finner du den perfekte hjørnesofaen til din stue

Har du planer om å kjøpe hjørnesofa, men vet ikke helt hvilken du skal velge? Her er en enkel guide som loser deg gjennom de viktigste punktene du må tenke på for å finne den beste hjørnesofaen for deg.

Mange drømmer om en romslig sofa å krype opp i. Kanskje til og med å legge seg rett ut på den for å slappe helt av? Med en hjørnesofa er du sikret nok rom både til en god høneblund og plass til mange gjester. – Og det uten at en hjørnesofa tar mer plass enn en sofagruppe, understreker Ina Moltzau Andersen, kategorisjef for sofa i Bohus. Disse kvalitetene er gode grunner til at hjørnesofaen står høyt på ønskelisten, men vi i Bohus merker at mange kunder synes det kan være en utfordring å finne den rette hjørnesofaen – det er jo mange å velge mellom i sortimentet vårt.

 

Weston Hjørnesofa har på rask tid blitt en storselger hos Bohus. Med trekk i Eco-hud kan sofaen impregneres og det er enkelt å fjerne flekker.

 

Charlie er sofaen for deg som liker skreddersøm. Modulsofaen tilbyr et stort antall valgmuligheter, blant annet mer enn 350 forskjellige tekstiler. 

Dette er kategorisjefens beste tips til deg som vil ha ny hjørnesofa

Det første punktet sier seg kanskje selv, men er verdt å fremheve: Mål opp hvor stor plass du har til sofaen. Da vet du også hvilke løsninger som kan passe der. – Det er viktig å ta mål av stuen i forkant av kjøpet. Vi har mange varianter av hjørnesofa i vårt sortiment og sofaen kan bygges slik at den blir perfekt for din stue, sier kategorisjefen.

 

Hjørnesofa i luksusklassen er Vincent. Med behagelige seteputer og stor plass er Vincent perfekt for barnefamilier. 

 

Palma er en populær hjørnesofa – rett og slett en bestselger som finnes i mange norske hjem. Dette er en prisgunstig modulsofa som kan tilpasses dine ønsker og behov.

Mange av sofaene som selges hos Bohus, er modulsofaer og kan bygges etter den enkelte kundens mål og ønsker. Noen vil ha et hjørne med divan, andre en kombinasjon av hjørnedivan med åpen ende eller en hjørnesofa med endeavslutning.

Ina Moltzau Andersen legger til at mange av hjørnesofaene hos Bohus kan skreddersys også når det gjelder armlener, ben og trekk. Tenk både på stilen generelt i stuen, og på hvor mange som kommer til å bruke sofaen jevnlig – hele familien bør få plass så sant stuen er stor nok til det. Dersom man ønsker at hjørnesofaen skal være nærmest som et eget rom i rommet, velger man armlener, mens en sofa med åpne sider føles luftigere. Sistnevnte alternativ er veldig trendy for tiden. Det samme gjelder tekstiler som enkelt kan tas av og rengjøres; det er det mange som velger. – Vaskbare trekk er for eksempel perfekt for småbarnsfamilier, anbefaler sofaeksperten.

 

Den klassiske stilens eksklusive design tolket som hjørnesofa gir godt med plass uten å fire på kravene til eleganse og tidløshet.

 

Stella er en familievennlig sofa med vaskbare trekk, et avslappet, moderne utseende og med plass til mange.

Og for de mest moderne, og dem er det tydeligvis mange av blant Bohus-kundene, er det fargeglade hjørnesofaer som er tingen! Det er med på å skape liv i hjemmet. Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg tekstiler, så her er du garantert å finne en sofa som passer perfekt for deg og ditt hjem.

 

Likte du Lego som barn? Da kommer du til å elske John, hjørnesofaen der du enkelt kan flytte rundt på modulene og ommøblere når du måtte ønske.

 

Ziggy hjørnesofa i kobbertekstil skaper et blikkfang, og gjør rommet både spennende og innbydende!

 

Har du fortsatt spørsmål rundt din nye hjørnesofa? Ta kontakt med sofaavdelingen hos ditt nærmeste Bohus-varehus, så får du både gode svar og hjelp til å skreddersy en sofaløsning som er perfekt for din stue og din livsstil.

Øverst i saken er Nordic Hjørnesofa avbildet. Den har et tidløst og stramt formspråk som passer godt i et nordisk interiør.

 

Shop the look