Gå til hovedinnhold

Høstens spennende lampenyheter

Bli inspirert av våre nyeste lamper! 

05 SEPTEMBER 2018

Høstens nye lamper består av lamper i alle former. Gulvlamper, bordlamper, taklamper, lamper med USB-kabel og dekorlamper. Noen lamper er minimalistiske, med rene linjer og runde former, som Frandsen-lampene. Les mer om Frandsen her.

Andre lamper består av flere elementer, er mer asymmetriske og har spennende detaljer i gull, stein, kobber og tre. Se våre spennende bordlamper i terrazzo! Høstens lamper passer inn i både den nordiske, den klassiske og den rustikke stilen. Ethvert hjem, uansett stil, vil kunne finne en favoritt. Se hele utvalget!

Usikker på hvilken lampe du bør velge? 

Renate Kløbben er kategorikoordinator for belysning i Bohus. Hun kan fortelle at vi ser en videreføring av trenden med messing, svart og farget glass i høstens nyheter.

– Vi ser at lampen i seg selv brukes som dekor og at stemmingen den skaper er minst like viktig som funksjonen. Det er fortsatt populært med lamper hvor lyskilden vises, og dekorpæren blir en viktig del av lampen. Vi ser også en økende trend innenfor multifunksjonelle lamper som for eksempel See You, Shelf og Ball vegglampe med USB.

Belle glasslampe kommer i to ulike fargede glass; klar og svart. Lampens mønster gjør den original og spennende. Grace takpendel fra Frandsen er en annen taklampe i farget glass. Velg mellom bronse og sotet farge og to ulike størrelser.

På bildet ser du Grace i nydelig bronse. Bruk den over stuebordet, spisebordet, i et mørkt hjørne eller på soverommet. Uansett hvor du bruker den vil den heve inntrykket og gi hjemmet varme. 

Step gulvlampe og vegglampe viser godt messing-trenden som fortsatt er populær. Lampene er i svart metall med spennende messingdetaljer. På bildet viser også Gatsby-stolen i grå velur med elegante gull-ben. 

Atom takpendel er en annen lampe i messing. Denne nydelige lampen består av 6 lyskilder som ligner atomer, derav navnet. Lampen kan du også få som gulvlampe

Hvilken er din favoritt?