Gå til hovedinnhold

Høstens spennende lampenyheter

Finn din neste lampe hos oss! Vi viser deg lampene som er trendy nå. 

Høstens nye lamper består av lamper i alle former. Gulvlamper, bordlamper, taklamper, og dekorlamper. Noen lamper er minimalistiske, med rene linjer og runde former, som Frandsen-lampene. Les mer om Frandsen her.

Andre lamper består av flere elementer, er mer asymmetriske og har spennende detaljer i gull, stein, kobber og tre. Trenden med glasslamper og lamper hvor lyskilden vises videreføres også denne høsten. Globe-dekorpærer er ekstra store pærer som kommer i tre ulike farger. Disse kan brukes både i lamper og løse pendler, og blir som en lampe i seg selv.

Høstens lamper passer inn i både den nordiske, den klassiske og den rustikke stilen. Ethvert hjem, uansett stil, vil kunne finne en favoritt. Se hele utvalget!

Usikker på hvilken lampe du bør velge? 

Renate Kløbben er kategorikoordinator for belysning i Bohus. Hun kan fortelle at vi ser en videreføring av trenden med lamper som gir spennende lys høstens nyheter.

– Vi ser at flere og flere oppdager at lamper kan være mer enn bare lys, men spille en viktig rolle som en del av interiøret. Vi har derfor tatt inn flere lamper som i seg selv er en dekorasjon eksempelvis Sphere. Man kan også bruke lyset som dekorasjon med lampen Marlow.

Septer er en lampeserie fra Sindig i metall og sotet glass. Den kommer som vegglampe og bordlampe. 

Lampene er minimalistiske og nordiske i designet, perfekt til det skandinaviske, luftige hjemmet. Bruk den ved sofaen, på et sidebord eller konsollbord, i et mørkt hjørne eller på soverommet. Uansett hvor du bruker den vil den heve inntrykket og gi hjemmet varme. 

Crown er en stor taklampe som passer perfekt over spisebordet! Med denne lampen lyser du virkelig opp spisebordet og får en ordentlig statement på spiseplassen. Den grove looken gjør at lampen passer inn i landlige, rustikke hjem. 

Denise er en klassisk nyhet. Denne nydelige lampen gir deg den tidløse looken hvor enn du ønsker å bruke den. Vi foreslår over spisebordet eller sofabordet i stuen.

Hvilken er din favoritt?