Gå til hovedinnhold

Høstfarger på soverommet

Omfavn høstfargene ved å bringe dem inn på soverommet for sesongen. Det skal ikke mye til – vi viser deg hvordan. 

 

Høstfarger er naturens egne farger i en vakker palett bestående av varme og dype toner av rødt, gult, grønt, oransje og brunt. Sammen skaper fargene en herlig ro i interiøret og innbyr til kos.

Inviter høsten inn på soverommet! De gylne høstfargene gir både varme og lunhet når kveldene blir mørkere og kaldere, og det skal ikke mer til enn å bytte ut tekstiler og smådekor.

Oppdater med tekstiler i høstfarger

Du skaper enkelt den beroligende atmosfæren fra høstfargene ved å bytte ut tekstiler på sengen. Det blir dessuten alltid lekkert når sengetøy, sengeteppe og pynteputer harmonerer.

Legg på nytt sengesett i høstens farger, som et sateng sengesett, et blomstrete sengesett i høstlige toner, et brunt sengesett med blader eller et brunt sengesett med ruter. Gå gjerne for sengetøy i flanell, som er ekstra lunt og deilig når gradestokken ute kryper nedover. Ha gjerne flere sett du kan bytte på, så høststemningen holder seg gjennom hele sesongen.

Sett kronen på verket når du rer opp sengen med et mykt og sennepsgult sengeteppe i velur, som i tillegg gir en luksuriøs følelse. Pynteputer må også til, og blir som smykker i rommet. Gå for lekre puter i deilige høstfarger som rustrød, dyp gul, dempet brungrønn og skogsgrønn.

Et mykt teppe å sette føttene på om morgenen vil gjøre soverommet lunere i de kalde høstmånedene. Det gir i tillegg rommet et eksklusivt preg. Velg et teppe som harmonerer med de andre fargene i rommet.

Smådekor i høstfarger

I tillegg til tekstiler på soverommet, er det enkelt å oppdatere enkel smådekor i høstfarger. Liker du for eksempel den koselige stemningen du får av levende lys, kan du gå til innkjøp av kubbelys i farger som okergul og olivengrønn.

Bring inn de vakre fargene fra lønnetrærne utendørs med silkeblomster i form av lønneblader. Lyse beigetoner passer godt sammen med de dype høstfargene, og pampasgress er alltid et lekkert innslag i interiøret. De tørkede blomstene kan du sette i en sandfarget vase i keramikk, som komplimenterer høstens farger.

Du kan også bytte ut bilder på veggen etter sesongen, noe som vil endre hele uttrykket i rommet. Da er det en fordel om du kan bruke samme oppheng på bildene, så du slipper å lage nye hull i veggen. Vi liker dette glassbildet i nydelige høstfarger med røde og brune nyanser.

Et speil gjør seg alltid på veggen, og med et trendy rundt speil med brun skinnkant matcher det de øvrige høstfargene i rommet.

Kom innom din nærmeste Bohus og bli inspirert til å bringe høstfarger inn i hjemmet ditt.