Gå til hovedinnhold

Høstsoverom i 3 stiler

Hvilken stil vil du ha på soverommet denne høsten? Finn den stilen som passer deg og din personlighet!

Rent, ryddig og minimalistisk soverom

Liker du det rene og minimalistiske? Faller du ofte for et enkelt design med stramme linjer og kjølige farger? Da er den nordiske stilen noe for ditt soverom.

Den nordiske stilen har et moderne preg og mye lys. Uttrykket er levende og urbant, med inspirasjon fra kunst, arkitektur og design. Det lyse, enkle sengesettet og den moderne vegglampen på nattbordet er med på å understreke den rene stilen og gjør soverommet til en nordisk drøm.

Lunt, tidløst og elegant soverom

Vi er mange som tiltrekkes av den lune, elegante og klassiske stilen. Det beroligende og generøse ved denne stilen signaliserer trygghet og harmoni i hjemmet. Og ikke minst på soverommet slipper vi gjerne denne stilen inn.

På det klassiske soverommet satser vi på myke, rause møbler trukket i flotte tekstiler - som den eklsklusive sengenyheten Lindøy, toppmodellen i Signature Collection Sleeping-kolleksjonen. Fyll sengen med puter i en diskret fargemiks og tenn levende lys ved sengekanten. Det er med på å lage en lun og avslappet stemning.

Varmt og lunt soverom

Vil du ha det lunt, varmt og koselig på soverommet er nok den rustikke stilen noe for deg. Utrykket er jordnært, ekte og ujålete og treffer mange av oss rett i sjelen med sitt ærlige, avslappede preg.

Vær raus med tekstilene – mønstret sengesett og puter i forskjellige farger er med på å myke opp og skape en avslappende atmosfære. Og husk - det er viktig å la de varme fargene dominere og bruke de kalde i mindre porsjoner for å sikre det rustikke preget på soverommet.

Sett sammen dine favoritter og sov godt, varmt og lenge i høst!