Gå til hovedinnhold

Hver gang vi møtes - se produktene fra Bohus

"Hver gang vi møtes" er musikkprogrammet hvor artister flytter inn på Kjærnes gård for å tolke og synge hverandres sanger. Nå er det jubileumssesong, og enda en gang har vi blitt invitert inn i den fantastiske låven. 

Bohus´ egen stylist, Marianne Stensrud, har vært scenograf for programmet og står bak stylingen av den fantastiske låven. I år sitter artistene rundt bordet i Signature Collection spisestoler i rød velur. Stolene kan bestilles i et stort utvalg farger på både tekstil og ben! Bordet er pyntet med Magnor glassverks Rocks telykter og stormlykter. De åpne flammene skaper en lun og varm stemning rundt bordet, sammen med herlige blomster i høstens farger. I taket henger Rocks taklamper i ulike størrelser og skaper et spennende lysspill inne i låven. 

I huset står den flotte Stella-sofaen både som stor hjørnesofa om som en mindre to-seter. I et hjørne i stuen står ørelappstolene fra Halvor Bakkes kolleksjon, Signature Collection. Spisestuen er møblert med samme kolleksjon. Det vakre Bentley-teppet under sofaen skaper spennende kontrast, og står i stil med den tidløse, klassiske stilen. Ta en titt på alle produktene nedenfor!

Få produktene fra Hver gang vi møtes!