Gå til hovedinnhold

Hver gang vi møtes - se produktene fra Bohus

"Hver gang vi møtes" er musikkprogrammet hvor syv artister flytter inn på Kjærnes gård for å tolke og synge hverandres sanger. Den åttende sesongen er nå i gang, og enda en gang har vi blitt invitert inn i den fantastiske låven. 

19 FEBRUAR 2019

Bohus´ egen stylist, Marianne Stensrud, har vært scenograf for programmet og står bak stylingen av den fantastiske låven. I år sitter artistene rundt bordet i Signature Collection spisestoler i gold velur. Bordet er pyntet med Magnor glassverks Rocks telykter og stormlykter. De åpne flammene skaper en lun og varm stemning rundt bordet, sammen med herlige blomster i sommerens farger. I taket henger Rocks taklamper i ulike størrelser og skaper et spennende lysspill inne i låven. 

I huset står den flotte Stella-sofaen både som stor hjørnesofa om som en mindre to-seter. Spisestuen er møblert med Halvor Bakkes kolleksjon, Signature Collection. Det svarte Signature 1355-bordet matcher perfekt med Signature-stolene i grå tekstil, og på gulvet har Marianne Stensrud valgt det populære Sisal-teppet, som står i stil med den tidløse, klassiske stilen. Artistene kan sove godt i Signature Collection Sleeping senger med tilhørende sengegavl for ekstra komfort. Ta en titt på alle produktene nedenfor!

Få produktene fra Hver gang vi møtes!