Gå til hovedinnhold

Hvordan bruke fløyel hjemme? Vi har 4 tips!

Fløyel, velour, velvet, kjært barn har mange navn. Men uansett navn, stoffet fløyel har kommet for å bli i trendbildet. Vi har 4 enkle grep du kan gjøre for å få det fantastiske stoffet inn i ditt hjem.

13.03.2018

1. Bytt ut sofaen

På tide å bytte ut sofaen? Hvorfor ikke gå for en ordentlig statement-sofa i myk velour/fløyel? 

TIDSRIKTIG: ASK 3-seter i nude pink kan friske opp enhver stue. 

VELG MELLOM ULIKE FARGER: ASK 3-seter finnes også i Luxury oliven, light grey og dyp blå

2. Frisk opp med puter

Når man er litt lei stuen, soverommet eller kjøkkenet er noe av det enkleste du kan gjøre å skifte puter. Myke fløyelsputer i deilige farger frisker opp, og får rommet til å føles helt nytt. 

PLUKK OG MIKS: FRØYA putetrekk gjør det enkelt å fornyet hjemmet. Velg en farge eller kombiner og lag din egen bukett. 

3. Soveromsdetaljer

Du trenger ikke bytte ut senga for å gi soverommet en make-over. Det er ofte enklere å male veggene, endre farge på tekstilene eller bytte ut nattbordet. 

FRISKE FARGER: Signature Collection seng kan friskes opp med tekstiler i friske farger. DAY benk i velour/fløyel gjør soverommet ekstra spennende. 

BYTT UT NATTBORDET: DAY puffen i velour/fløyel passer fint som nattbord på soverommet. Velg mellom dyp grønn, tidsriktig rosa, grå og marineblå. 

LEKKER: Ønsker du en ny og stilfull seng finnes det mange alternativer i velour/fløyel fra Jensen. Se hvordan du skal velge, her. 

4. Elegant hvilestol

En hvilestol er enkel å kombinere med annet møbelment, fordi den trenger ikke ha samme design eller farge. Så lenge man går for en stilren modell kan man ikke slå feil. 

STILREN: NORDIC ALEX hvilestol er en klassisk stol i grønn velour/fløyel med svarte ben. For å tilpasse stolen ditt hjem kan du velge mellom 300 forskjellige stoffalternativer.