Gå til hovedinnhold

Hvordan dekke bordet til sommerfesten

Hvordan skal du dekke bordet? Er det en rolig middag eller et stort selskap med venner? Vi gir våre tips!

21 JUNI 2018

Inviter til fest!

Sommer og deilige temperaturer betyr at man plutselig kan sitte ute og spise middag og kose seg i godt selskap til langt på natt. Hva er vel bedre enn å nyte måltidene ute?

Inviter venner og familie på middag hjemme i hagen eller på terrassen! Vask av hagemøblene og heng fine lyslenker over bordet, det skaper en lun og koselig stemning.

CHAI er en serie med kvalitetsmøbler til uteplassen. Den spennende kombinasjonen av ulike materialer, som akasietre og betong, gir et eksklusivt design med snev av luksus. Materialene er robust og holder lenge, møblene passer derfor til all slags bruk!

Det er viktig å ha en god spisegruppe, også til utendørs bruk. Og med slike utemøbler har du en fin base for sommerfesten.

Hvordan dekke bordet?

Sommerfesten skal være lett, livlig og gøyal. Hvilken type sommerfest skal du arrangere? Skal du invitere på en rolig middag eller en skikkelig fest med mange venner? 

Skal du invitere gode venner på grilling holder det å dekke på en middagstallerken og ett sett med glass. Skal du servere to retter og i tillegg ha dessert kan du gjøre borddekkingen litt mer fancy. Men pyntingen kan være den samme!

For den fine, sommerlige følelsen er det fint å pynte med markblomster i fine vaser eller i syltetøyglass. Med organiske elementer som skjærefjøler under tallerkenen blir bordet både spennende og praktisk.

Husk å tenne stearinlys på bordet. Det levende lyset gir det lille ekstra.

Bruk gjerne det fine serviset ditt. Sett bestikk, tallerkener og skåler fin sammen på hver plass. Bland gjerne to ulike servise, hvis du har det. På bildet er det brukt både lyse LERK- tallerkener og mørke LERK- dype tallerkener fra Magnor glassverk. Høye, store vinglass gjør seg også fint på bordet og skaper en fin kontrast til resten på bordet.